Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesinin detayları belli oluyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son ATV’de ekrana gelen Yürek Yarası dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Yağmur Tanrısevsin, ara verdiği setlere geri dönüyor. Başarılı oyuncunun yeni projesiyle ilgili detaylar yavaş yavaş belirlenmiş olmaya başladı.

Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriye öncelikle dikkatleri üzerine çeken Yağmur Tanrısevsin, kısa vakit önce ekranlara veda eden Yürek Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Bu dizide Ayşe isimli bir karakteri canlandıran Tanrısevsin, rol arkadaşı Gökhan Alkan ile bir ikili olmuş ve izleyicilerin kalbini fethetmişti.

ATV’de ekrana gelen Kalp Yarası şubat ayında sona erdi. Yağmur Tanrısevsin de bu süreçte setlere ara verdi. Bir yandan da yeni proje görüşmelerini sürdürmeye devam etti. Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesi nihayet kısa vakit önce ortaya çıktı.

Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesinin detayları belli oluyor! 1

Alem dergisine mülâkat veren Yağmur Tanrısevsin bir yok iki projeyle geri dönmeye hazırlandığını söylemişti. Tanrısevsin, projelerden birinin dijital bir platform için film olduğunu söylemişti. Başarılı oyuncunun diğer projesi ise yeni sezonda yeni bir dizi.

Yağmur Tanrısevsin’in dijital platform için çekeceği filmle ilgili bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna kadar film bir romantik komedi olacak. Çekimlerine de temmuz ayında başlanacak. Yağmur Tanrısevsin’in bu filmde partnerinin kim olacağı ise demin açıklanmadı.

Yaklaşık bir ay önce ortaya atılan bir iddiada Yağmur Tanrısevsin’in yeni bir projede Burcu Özberk’le bir araya geleceği belirtilmişti. Buna göre her iki oyuncuya da aynı projede yer almaları için önerge gitmiş ancak az önce karar verilmemişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yagmur-tanrisevsinin-yeni-projesinin-detaylari-belli-oluyor/1328759