Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan’ın yeni projesi yolda!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar -Oyuncu İdris Nebi Taşkan, Kanal D’nin Kısmet Oyunu adlı dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanındı.  Şans Oyunu dizisinin arkasından uzun zaman herhangi bir projede yer almayan oyuncu en son Fox TV’nin yaz dizisi Bakımlı Gizli’da ‘Tufan’ karakterine yaşam verdi.

Kuytu Gizli dizisi beklenen reytingleri alamayınca kısa sürede final yapan oyuncu, yeni bir sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İdris Nebi Taşkan’ın kadrosunda yer aldığı sinema filminin adı Benim Babam Bir Kahraman. Oyuncu, filmdeki karakterini ve imajını sosyal ağ hesabında paylaştı.

Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın yeni projesi yolda!.. 1

Ekranlara ara verdiği süreçte sosyal ağ paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen İdris Nebi Taşkan, filmin setinden yaptığı paylaşımıyla hayranlarını meraklandırdı.

Başrollerini Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Mehmet Belirlenmiş Güney, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan ve Aslıhan Kapanşahin’in paylaştığı Benim Babam Bir Kahraman’ ın çekimleri devam ediyor.

Orçun Benli’nin yönettiği, senaryosunu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın birlikte yazdığı, Cocoon Media kadar Leman Kurtcan yapımcılığındaki filmin hikayesi de alaka çekici.

Eşinin vakitsiz ölümünün arkasından oğlu Can (Mehmet Belirli Güney) ile kendine ufak, zorlu fakat eğlenceli bir dünya kuran Altan (Ufuk Bayraktar), en trajik anlarda bile etrafındakileri güldürür Belediyede çöpçü olarak çalışan Altan, aldığı dehşet haberden sonra oğlunu bol aksiyonlu maceraya sürükler. Film, “Süper kahraman nedir? Nasıl yaratılır?” sorusuna yanıt arayacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yakisikli-oyuncu-idris-nebi-taskanin-yeni-projesi-yolda/1335738