Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bakın nasıl kendini market kataloğunda satışa çıkardı!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı projelerdeki performansı ile büyük beğeni topluyor. Keza kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile ilişkisiyle de adından laf ettiren oyuncu sosyal medyada yaptığı son paylaşımla güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde bir market zincirinin indirim kataloğunda bulunan psikolog görseli gündem olmuştu. Psikolog Dr. görselinin yer aldığı katologda seans başı ücretin 199,99  TL olduğu belirtiliyordu. Kısa bir zaman daha sonra sosyal medyadaki paylaşımın photoshop uygulaması ile yapıldığı ortaya çıktı.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu da gündem olan bu konuya sosyal ağ hesabında esprili bir dille yaklaşarak katoloğa kendi fotoğrafını ekledi ve; ‘Oyuncu, son fırsat, sınırlı stok’ notunu düştü

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bakın nasıl kendini market kataloğunda satışa çıkardı!.. 1

Mert Yazıcıoğlu’nun esprili paylaşımı hayranlarını güldürdü. İsmi bir süredir dünyaca meşhur gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlaması ile anılan Mert Yazıcıoğlu, hayranları göre televizyon dizisiyle ekranda görülmek isteniyor.

Oyuncu en son  2020 yılında Bir Annenin Günahı dizisinde rol aldı ama reytingleri düşük gelince dizi 5. bölümde final yaptı. Peşinde dijitale çekilen iki projeyi kabul eden Mert Yazıcıoğlu,  Aşk 101 ve Vefat Zamanı isimli projelerde rol aldı. 2 yıldır ekranda olmaması nedeniyle hayranları oyuncudan gelecek yeni proje haberini heyecanla bekliyor.

Yakışıklı oyuncu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, acilen teklifleri değerlendirdiği ve bir projeye olumlu baktığını belirterek, “Ben de inşallah çalışacağım lakin daha detayları belirli yok, belli olunca haber veririm” şeklinde konuşmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yakisikli-oyuncu-mert-yazicioglu-bakin-nasil-kendini-market-katalogunda-satisa-cikardi/1332513