Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakterinden 8 yıl sonra İrem Sak, aynı heyecanı yaşıyor!

TelevizyonGazatesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – İrem Sak, yeni projesiyle uzun süre sonra komedi rollerine geri dönüyor! Acilen yeniden komedi rolüyle sete çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Gülse Birsel’in Disney Plus ile anlaşması sonrasında Yeni Yıl filminin hazırlıkları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Gürse Birsel, tekrar komedi içerikli bir yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü senaryo yazarı ve oyuncu Gülse Birsel, bu filmde de kayda değer isimlere rol verecek.

Daha önce Gülse Birsel ile birlikte Yalan Dünya isimli dizide birlikte sete meydana çıkan İrem Sak da bu filmin kadrosunda bulunan isimlerden birisi oldu. İrem Sak, herkesin merakla beklediği projeyle ilgili ilk bilgileri verdi. Sevgilisi ile birlikte sokakta görüntülenen meşhur oyuncu, “Benim Gülse’nin yeni işi var, ben onunla ilgileniyorum. Gündemde sadece o var” açıklamasında bulundu.

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakterinden 8 yıl sonra İrem Sak, aynı heyecanı yaşıyor! 1

Basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile birlikte görüntülenen İrem Sak, 1986 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. 2010 yılından bu yandan setlerde yer almakta olan oyuncu, genelde komedi rolleri ile akıllarda kaldı.

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakteri ile unutulmazlar arasına katılan İrem Sak, uzun yıllar Güldür Güldür Show ekibiyle sekçler yaptı ve 2019 yılında arkadaşlarına veda etti.

Bir Aile Hikayesi dizisiyle dram projesinde başarılı performans sergileyen oyuncu, ardından da Çukur dizisinde Seren karakteri ile tekrar bir dram işinde göz doldurdu. Haziran ayında yayınlanan Netflix’in başarılı dizisi Kuş Uçuşu’nda Müge karakteri ile bulunan oyuncu, Yılbaşı isimli film projesiyle birlikte her yerde komedi rollerine geri dönüş yapacak.

Ayrıca hikayesini kendisinin yazdığı Modern Kadın isimli filmiyle de gündemde olan oyuncu, Yeni Yıl filmi açık havada başka bir projesinin de olmadığını açıkladı.

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakterinden 8 yıl sonra İrem Sak, aynı heyecanı yaşıyor! 2

Furkan Korkmaz ile ilişkilerinin iyi gittiğini de belirten oyuncu, Yalan Dünya dizisinden 8 yıl sonradan bitmiş Gülse Birsel ile bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşadığını da anlattı.

Oyuncu, “Gülse Birsel’in işi var, film var. Onun haricen bir şeyler var da söylemeyeyim. Şimdilik komedideyim. Fazla güzel bir kadromuz da var. Okuma provamız da çok güzel geçti, biz fazla eğleneceğiz. Bayağı iyi olacak, kadro fazla güzel, çok şanslıyız” diye konuştu.

İstanbul yakınlarında çekilecek olan Yeni Yıl filminde Gülse Birsel ve İrem Sak dıştan; Cengiz Bozkurt, Şebnem Bozoklu, Fatih Artman ile Büşra Pekin gibi isimler de bulunuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yalan-dunya-dizisindeki-tulay-karakterinden-8-yil-sonra-irem-sak-ayni-heyecani-yasiyor/1333095