Yalancı dizisinden sonra Burçin Terzioğlu için yeni proje zamanı geldi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, bu sezonun başında Salih Bademci ile birlikte Palavracı isimli uyarlama dizinin başrolünde yer aldı. Dizinin öbür ve dinç bir hikayesi olmasına ve oyunculuk performansları da fazlasıyla takdir edilmesine karşın, izleyicilerin yeterince ilgi göstermediğine şahit oldu.

The Liar isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Yalancı ne yazık ama ekran ömrünü erken tamamladı. Burçin Terzioğlu da bu dizinin gerisinde dinlenmeyi seçim etti. Bir süredir ortalarda soyut oyuncu, katıldığı yaz partisinde rengarenk kameraların karşısına çıktı.

Oyuncu hayranlarının heyecanla beklediği yeni proje konusunda da birincil bilgileri verdi. Burçin Terzioğlu, yeterince dinlendiğini ve bundan böyle çalışma zamanının geldiğini duyurdu. Meşhur oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Yalancı dizisinden sonra Burçin Terzioğlu için yeni proje zamanı geldi! 1

Burçin Terzioğlu, “Dinlendim, şimdi bütün zamanı. Okuyorum, görüşmeler var. İşlere karar vereceğiz. Stresli bir dönem ama keyfim uygun” açıklamasında bulundu.

Meşhur oyuncu, yaz döneminde bir zaman tatilde yapmayı düşünüyor. Televizyon dizilerinde yer almayı açlık ettiğini belirten oyuncu, “Tabii ancak düşünüyorum, görüşmeler safhasındayız, netleşince haberiniz olacak” dedi.

Dijital platformların artmasından da memnun olduğunu bildiren ünlü oyuncu, böylece daha fazla projenin çekilebildiğine şive yaptı. Burçin Terzioğlu, herkesin daha iyi işler yaparak güzel projelere imza atmalarını dilediğini de belirtti.

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Burçin Terzioğlu, evlilik teklifi aldığını ve tek taş yüzüğünü de aldığını anlattı. Oyuncu, evlilik konusunda net bir ifade kullanmaz iken, böyle keyfinin yerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yalanci-dizisinden-sonra-burcin-terzioglu-icin-yeni-proje-zamani-geldi/1327660