Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Yalnız Kurt isimli atv dizisinde birincil sezonun peşinde atılan adımlar, ikinci sezonun fazla daha etkili olacağına sinyâl ediyor. Meşhur yapımcı ve yönetmen Osman Imtihan’in üzerinde titizlikle durduğu Yalnız Kurt dizi projesi, büyük beklentilerle yayına başlamış olmasına karşın, bu beklentiyi karşılayacak reytingleri bulamadı.

Cuma akşamları yayınlanan dizi, atv ekranında siyasi bir içerik de taşıdığı için zaman zaman sosyal medyada eleştirilere de konu oldu. FETÖ terör örgütünün yakın zamanda Türkiye’ye verdiği zararları konu alan dizinin senaryosunun bütünüyle anlaşılamaması izleyici ilgisini azaltan bir faktördü. Oysa ikinci sezon için gelen bilgiler her şeyin fazla daha iyi olacağına dikkat çekici ediyor.

Evren Ünal gibi usta bir oyuncunun başrolünde yer aldığı dizide, erkek başrol olarak Hasan Deniz Yaran birincil sezonda başarılı bir sınav vermişti. Ayrıca Murat Han ile Kürşat Alnıaçık da tecrübeleriyle diziye büyük katkı maddesi sağladı. Sare karakterinde izlediğimiz Damla Colbay eleştiriler aldığı bir dönem geçirmişti lakin yeni sezonda kadroda olmayacak.

Jessica May’in katılması ile kadın başrol sorunu çözülürken, diziye keza yeni ve ünlü isimler de dahil oldu. Bu isimler arasında Yalçın Hafızoğlu büyük uyarı çekiyor.

deneme 3Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı! 43

Kiralık Aşk ismili dizideki Selim karakteri ile setlere adım atan Yalçın Hafızoğlu, Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik kazandı.

Dizide 6 sezon her tarafında hikayede zinde şekilde yer alan Hafızoğlu, oyunculuk yolculuğunda fazla önemli deneyimler kazandı. Dizinin 7. sezon başında yaşanan kriz sonucunda yayından kaldırılmasının peşinde Gülümse Kaderine isimli diziyle ekrana dönen oyuncu, bu projenin de 5. bölümde veda etmesi ile bir talihsizlik yaşadı.

Yalçın Hafızoğlu’nun yeni sezonda her tarafta televizyon dizisi ile ekrana dönüşü hayranlarını hoşnut eden bir gelişme oldu. Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki gibi yine aksiyon batmış bir yapımı tercih eden oyuncu, dizinin kadrosuna büyük bir kuvvet vermiş oldu.

deneme 3Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı! 44

Basına yansıyan haberlerde diziye katılan isimler aralarında Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerin de katıldığı belirtiliyor.

İddialar doğruysa bu isimlerle birlikte Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda çok etkin bir çıkış yapabilir. Yalçın Hafızoğlu da bir sezon aradan sonradan yeniden fazla sevdiği aksiyon batmış sahnelerle baştan ekranda olacak gibi gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yalcin-hafizoglu-transferi-ile-yalniz-kurt-dizisinden-beklentiler-daha-da-artti/1333435