Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bir kez daha harcanmasın!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Star TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan dizilerden birisi de Yalı Çapkını olacak. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin birincil fragmanı yayınlanınca, izleyiciler de heyecanlandı. İki genç oyuncu daha önce Fox TV’de yayınlanan Öğretmen isimli dizide bir araya gelmişti.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun Hoca dizisindeki birincil buluşmada harcandığını düşünen çoğu izleyici bulunuyor. Yalı Çapkını dizisinde her yerde bu ikilinin bir araya getirilmesine çok sevinen izleyiciler, birbirlerine iyi bir armoni sağlayacaklarını belirtiyor.

Yalı Çapkını dizisi için sosyal medyada yapılan yorumlarda başrol çiftinin başarılı uyumu ve performanslarının yanı sıra hikayenin de uyarı çektiğini belirtelim. Dizide cebren evlendirilen iki gencin birbirleri ile hayata tutunma hikayesini bulacaksınız. İlk başlarda büyük sorunlar yaşayacak olan bu çiftin sonradan büyük bir aşkı yaşaması bekleniyor. Natürel ancak dramın en ağır hallerini tekrar Yalı Çapkını isimli dizide izleyeceksiniz.

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bir kez daha harcanmasın! 1

Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinden 2 sene daha sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Dizi varlıklı erkek, yoksul kız teması üstüne yürüyen bir hikaye olduğu için de klişe olarak görülebilir.

Zorla evlendirilen bir kadın teması ise birçok izleyiciyi kızdırdı. Sosyal medyada “Yeniden mi benzer hikaye” diye açıklama yapanlar, Yalı Çapkını dizisinin hikayesine yönelik eleştiriler yaptı.

Çetin Tekindor, Şerif Sezer gibi ressam oyuncuların da dizide yer alması sebebiyle fazla dikkat çeken Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep’te başlamıştı. Dizinin ne vakit ekrana geleceği ise az önce açıklanmadı.

Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Favori Kansu, Doğukan Polat, Beril Pozam gibi isimlerin de öne çıktığı Yalı Çapkını dizisinin sert bir hikayesi olacağını fragmandan anlayabilirsiniz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yali-capkini-dizisinde-mert-ramazan-demir-ile-afra-saracoglu-bir-kez-daha-harcanmasin/1335980