Yalı Çapkını dizisinin youtube başarısı, reyting başarısı kadar çarpıcı oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisine gösterilen alaka artışı pek fazla ki, reytinglere yansıyan ve çift haneye içten ilerleyen reytingleri destekleyen bir dijital medya ilgisi bulunuyor. sosyal ağ platformlarında diziyle ilgili her türlü gelişme, fragman, haber, birim videosu milyonlara ulaşmaya başladı.

Cuma akşamları yayınlanan dizide Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir başrollerde yer alıyor. İstemediği bir evliliğe sürüklenen bir kadının, yeni hayatında yaşadıkları ve kendisini ezdirmemesi üzerine kurulu bir hikayeye sahip olan Yalı Çapkını dizisinin fragmanları bile saatler içinde 1 milyonun üstünde izlenme oranları elde etmeye başladı.

Türk dizi tarihinde yaklaşık 5 saat içinde 1 milyon izlenme elde edebilecek fazla az dizi vardır. Yalı Çapkını da işte bunu gerçekleştirdi. Dizinin birincil 4 bölümü geride kaldı. Beşinci yeni bölüm de Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni birim öncesinde youtube ortamında paylaşılan fragmanlar harikulade alaka görüyor.

Dizinin beşinci bölümden ilk fragmanı 4 milyonun üstünde izlenme oranına 3 gün içinde ulaştı. Yeniden beşinci bölümden yayınlanan ikinci fragman videosunda ise saatler içinde 1.3 milyon izlenme gerçekleşti. Yalı Çapkını dizisinin yeni açılan youtube kanalının 560 binin üzerinde abonesi bulunuyor ve bu rakam çabuk da büyüme gösteriyor.

Yalı Çapkını dizisinin bütün bölümlerini paylaşan Star TV yönetimi, youtube ortamında elde edilen izlenmelerden de fazla memnun.

Yalı Çapkını dizisinin birincil 3 bölümünün tamamının yayınlandığı videoların her biri 10’ar milyon izlenme elde etti. Dördüncü bölümün de 9 milyona kısa sürede yaklaşması diziye olan ilginin büyüklüğüne işaret ediyor.

Televizyon ekranında milyonların beğenisini şampiyon ve reytingleriyle sezonun en başarılı birincil 3 dizisinden birisi olan Yalı Çapkını, sosyal medyada da her hafta gündemin birincil sırasına çıkıyor ve youtube ortamında da milyonlarca izlenme oranlarını çok kısa sürelerde elde edebiliyor.

Dizinin hikayesinin bu şekilde akılcı olarak ilerlemesi durumunda reytinglerin de sosyal ağ yansımasının da youtube izlenmelerinin de artarak sürmesi bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yali-capkini-dizisinin-youtube-basarisi-reyting-basarisi-kadar-carpici-oldu/1340246