Yargı’daki rolü biten Başak Gümülcinelioğlu için yeni sezon yeni fırsatlar getirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Meşhur oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, kariyer basamaklarını tek tek tırmanırken, fazla başarılı projelerde yer alarak da göz önünde olmayı sürdürüyor. Popülerliği son birkaç yılda çabucak büyüyen oyuncu keza yetenekleri ayrıca de güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanmayı sürdürüyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan bayan oyuncular aralarında yer almayı sürdüren Başak Gümülcinelioğlu, en son Yargı dizisinde Neva karakteri ile hemen hemen iz bıraktı. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında setlere adım atmıştı. Kendisini popüler ülkü getiren Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, arkasından da Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide Çağla karakteri ile yer aldı.

Yargı'daki rolü biten Başak Gümülcinelioğlu için yeni sezon yeni fırsatlar getirdi! 1

Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyer zıplaması yaşadığı proje ise Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi oldu. Genç oyuncu, Pırıl karakteri ile büyük bir başarı kazandı ve milyonlarca da dizi izleyicisinin dikkatini çekti. Şimdilerde yapımcıların en çok önerge yaptığı bayan oyunculardan birisi haline gelen Başak Gümülcinelioğlu, Hak dizisinin birincil sezonunda da Neva karakteri ile adeta iz bıraktı.

Adalet dizisinde Neva karakterinin hikayesi bittiği için ayrılan oyuncuya yeni teklifler gelmeye başladı. Yapımcıların projelerine kazandırmayı amaçladığı oyuncu ise gelen teklifleri değerlendiriyor ve yakında yeni sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkmaya da istekli görünüyor.

Oyuncu son 5 yıllık süreçte uyarı çeken rollerde yer aldığı için yine hikayesi içine sinen ve dinç bir üretim ile izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yargidaki-rolu-biten-basak-gumulcinelioglu-icin-yeni-sezon-yeni-firsatlar-getirdi/1327708