Yargı dizisi ikinci sezona 18 Eylül Pazar günü başlıyor!

Dizi, 18 Eylül Pazar yeni bölümü ile ekrana geliyor… Kanal D’nin, Ay Üretim imzalı dizisi Hak’nın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Yayınlanan tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizi, 18 Eylül Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Hak’nın ikinci sezonu için geri sayım başladı. Sezon finali sahnesiyle seyircileri büyük bir soru işareti ile bırakan dizi, yeni sezon tanıtımı ile sürükleyici bir sezonun daha seyirci ile buluşacağının sinyallerini verdi.

18 Eylül Pazar günü 35. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yargı dizisi, geçen sezona damga vuran üretim oldu. Pazar akşamları Teşkilat gibi çok etkin bir dizinin bile önüne geçerek reytinglerde birincilik elde etmek hiç basit bir meslek değildi. Ama Hak dizisi bunu başardı.

Sema Ergenekon’un enerjik kaleminin Ali Alim rejisiyle buluştuğu dizinin heyecan batmış ilk sezon final sahnesi de herkesi merakta bıraktı.

Dizinin ikinci sezonundan yayınlanan fragman da merakı oldukça artırdı.  İkinci sezonunda neler olacağı büyük merakla beklenirken, dizi hayranları 18 Eylül Pazar günü için geri sayıma başladı.

Dizinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler bulunuyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Hakim, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Iftihar Özaydın, Istek Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Düzgün hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla beğenileri toplayan Yargı, heyecanla beklenen yeni bölümü ile 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yargi-dizisi-ikinci-sezona-18-eylul-pazar-gunu-basliyor/1335749