Yargı dizisi ikinci sezonu öncesi heyecan katlanarak artıyor!

Yargı’nın ilgiyle beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı…. Yaz arası veren diziyi hayranlar fazla özledi ve yeni sezonun başlaması için sabırsızlıkla bekliyorlar. Sosyal medyada da ikinci sezon öncesinde birçok soru işareti sebebiyle diziye yönelik merak unsuru oldukça arttı.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı çok sevilen ve çok izlenen dizisi Adalet, 18 Eylül Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yeni bölümde izleyicileri heyecan verici gelişmeler bekliyor.

Sezon finali sahnesiyle seyircileri büyük bir soru işareti ile bırakan dizinin yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in bir dava ile ilgili karşısında karşıya geldiği ön izleme yeni bölüme dair merakı kademeli olarak arttırıyor.

Sema Ergenekon’un güçlü kaleminin Ali Alim rejisiyle buluştuğu, sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla beğenileri toplayan Hak, 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yargi-dizisi-ikinci-sezonu-oncesi-heyecan-katlanarak-artiyor/1336790