Başkentte, bambaşka evlilikleri olan ve yasak aşk yaşamış İbrahim G. ile Ayşe M. ayrıldıktan sonra yaşananlar akıllara durgunluk verdi. İbrahim G. ile ayrıldıktan sonra Ayşe M., yaşadığı yasaklanmış aşkı adamın eşine anlattı. İntikam elde etmek isteyen İbrahim G. de, eski yasaklanmış aşkının kocasını, sosyal medyada “Yasemin” adıyla tanıştı. Kandırdığı adamdan gelen cinsel içerikli fotoğraf ve görüntülerle şantaj yapan İbrahim G., toplamda 65 bin TL kazandı. Yaşananların ortaya çıkması sonrası İbrahim G., dolandırıcılık suçundan hapis cezası aldı.

YASAKLANMIŞ AŞKININ KOCASINA ULAŞIP YAZIŞMAYA BAŞLADI
Ankara’da 2016 yılı Ağustos ayında evli İbrahim G. ile evli Ayşe M. ilişki yaşamaya başladı. Ayşe M., kaçma teklifini kabul etmeyen İbrahim G.’den ayrılıp, eşini arayarak yasaklanmış aşk yaşadıklarını söyledi. Eşi ile arası açılan İbrahim G. de intikam elde etmek için Ayşe M.’nin eşi M.M.’yi sosyal medyada ‘Yasemin’ adında hesap açıp ekleyerek yazışmaya başladı.

 

AVUKAT UYARDI: İTİBAR ETMEYİN

Avukat Merve Nur Özkan, sosyal medyada para, çıplak fotoğraf isteyen kişilere şüphesiz itibar edilmemesi gerektiğini söyleyerek, “Bu olayın öğrenilmesi eski sevgilinin fark etmesi vasıtasıyla oluyor. Birbirlerine göndermiş oldukları fotoğraflar var. Mağdur taraf kendi fotoğrafını gönderiyor fakat fail olan birey internet üzerinden bayan fotoğrafları bulup, yüzünü keserek o şekilde fotoğraflar gönderiyor. Bu şekilde mağdur dolandırılıyor. Dolandırıcının eski sevgilisinin fark etmesi nedeniyle kim olduğu ortaya çıkıyor. Bu şahısların açığa çıkmama ihtimali de oluyor. Bu konuyla alakalı elimize gelen çok dosya var. Buradaki olayda kişi fake hesap açmış olsa bile kendi IBAN numarasını paylaştığı için IBAN sahibi olarak ortaya çıkıyor; fakat birçok hilebaz dolandırırken başkalarının hesap numarasını kullanıyor. Bu şekilde başkaları da mağdur oluyor” diye konuştu. (DHA)

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/yasak-askinin-kocasiyla-kadinmis-gibi-tanisti-yaptiklari-pes-dedirtti.html