Yasak Elma ile çıkış yapan Biran Damla Yılmaz’ın imrenerek izlediği meslektaşları bakın kimler?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Biran Damla Yılmaz, son dönemde dikkat çeken rolleri ile dizi dünyasında çabuk yükselen bayan oyunculardan birisi oldu. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2014 yılında setlere adım attı ve bir takım dizilerde deneyim kazandıktan sonradan da Küs Çiçekler dizisindeki Eylül karakteri ile popüler ülkü geldi.

Bu karakterin ardından Canevim, Baraj ve Yasaklanmış Elma dizilerinde rol alan Biran Damla Yılmaz, üst üste farklı projelerde ve birbirinden çok ayrı rollerle izleyicileri etkilemeyi başardı. Dram projelerinde yer almayı seçim eden oyuncu, yaptığı seçimlerdeki başarısıyla da dikkatleri çekiyor.

Hürriyet gazetesinin youtube kanalındaki sohbet programının konuğu olan oyuncu, kendisine gelen projelerle ilgili yaptığı seçimlerdeki başarısının nedenlerini şöyle açıklama etti: “Ben aslında hislerime güveniyorum. Neyi yerine getirmek istediysem, onu yapıyorum.”

Kariyer yönetimini iyi yaptığına inandığını bildiren oyuncu, bir seçim yapacağı süre sadece hikayenin iyi olması veya üretim firmasının iyi işler yapan bir işyeri olmasına uyarı etmiyor. Oyuncu, “Oynamak istediğim bir fazla kişilik var. Bir sürü öykü çıkıyor. Kendim de hikaye yazıyorum” dedi.

Dönem dizilerinde yer almanın çok kuvvet olduğunu açıklayan oyuncu, Kuruluş Osman, Epope, Alparslan gibi tarihi yapımlarda oyuncuların yaptıklarını izledikçe şaşırdığını da anlattı.

Yasak Elma ile çıkış yapan Biran Damla Yılmaz'ın imrenerek izlediği meslektaşları bakın kimler? 1

Biran Damla Yılmaz, “Dönem projeleri fazla baskı. Görüyorum, atın üstünde oklar atılıyor. Vallaha hepsinin emeğine sağlık durumu. Yaparım da baskı olur. Ben sakarım da…” biçiminde konuştu.

Bu sözleri ile dönem dizilerinde çok zorlu rollerde bulunan meslektaşlarına da imrendiğini ifade etmiş oldu.

Kötü kadın rollerini canlandırmayı çok sevdiğini dile getiren oyuncu, “Şu andaki karakterimi oynamayı fazla seviyorum” diyerek Yasak Elme dizisindeki Kumru karakterine gönderme yaptı.

Diziye beşinci sezonda katılan oyuncu, ilk bölümlerde izleyicinin kendisinden dehşet ettiğini gülerek anlattı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yasak-elma-ile-cikis-yapan-biran-damla-yilmazin-imrenerek-izledigi-meslektaslari-bakin-kimler/1331827