Tuba Büyüküstün’ün Zeytin Ağacı dizisi dünyanın birçok ülkesinde trend oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – 28 Temmuz Perşembe günü Zeytin Ağacı dizisinin gösterime girmesi ile birlikte, sosyal medyada da büyük bir hareketlilik yaşandı. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak gibi fazla başarılı isimler bu projede buluştu.

Zeytin Ağacı dizisi uzun süre basında Another Self ismi ile gündemdeydi lakin Netflix göre dizinin ismi Zeytin Ağacı olarak değiştirilmişti. Dizinin yayına başlamasının arkasında 8 bölümlük hikayeyi izleyenler sosyal medyada geniş bir etkileşim oluşturdu. Bu etkileşim doğru de dünyanın çoğu ülkesinde Zeytin Ağacı dizisinin trendler listesine girdiği görüldü.

Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisinin dünyanın birçok ülkesinde trend oldu! 9

Tuba Büyüküstün hayranlarının özellikle sosyal medyada fazla etkin mesajlarla ve hoş yorumlarla diziyi öne çıkartması sosyal medyada elde edilen bu başarının nedenlerinin başında geliyor.

Zeytin Ağacı dizisinin izleyenlerin kendi hayatlarını sorgulamasına yol açan bir hikayesi var. Hikayenin izleyenlere bu kadar çok dokunması ve onların hislerini de açığa çıkartması başarının bir başka anahtarı konumundaydı.

Sosyal medya ortamında Zeytin Ağacı dizisi büyük galibiyet elde etmekle kalmadı, birçok ülkede en çok konuşulan konuların başında gelerek trend oldu…

Bu durum da Türk dizi sektörünün ne değin başarılı ürünler üretebildiği konusunda bir defa daha güzel bir sınav olarak kayıtlara geçti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-zeytin-agaci-dizisinin-dunyanin-bircok-ulkesinde-trend-oldu/1331692