Yasemin Özilhan, yoğun ve aylar süren çalışmalar sonrası ortaya çıkan İpekyol’un monogram deseniyle keyifli ve canlı bir çekim gerçekleştirildi. İSTANBUL (İGFA)- Ipekyol ile yeniden keyifli bir buluşmanın içerisinde olan Yasemin Özilhan’a bu proje içerisinde yer aldığı için nasıl hissettiği sorulduğunda şu şekilde yanıtladı; “ Temsilcisi olduğum bir markanın kilometre taşlarındaki önemli duraklardan biri oldu bu buluşma. Böyle bir atılımın içinde yer almaktan dolayı büyük onur duydum.”

“ÖZEN VE ADANMIŞLIĞIN DEĞERİNİ HİSSETTİRDİ”

Monogram desenini ilk gördüğünde neler hissettiğini ve kendisinde canlanan duyguların neler olduğu sorulduğunda şu şekilde yanıtladı; “ İpekyol bu projede bana özen ve adanmışlığın değerini hissettirdi.”

“SAÇ, KADINLARIN DUYGUSAL DEĞİŞİMLERİNİN CEFASINI ÇEKER”

Stilinin yanı sıra uzun saçları ile de dikkat çeken Yasemin Özilhan, kısa saç da kullanmış biri. Kendisine uzun saçın mı kısa saçın mı favorisi olduğu sorulduğunda cevabı şu şekilde oldu; “Saç, kadınların duygusal değişimlerinin cefasını çeker duruma göre. Yeter diyerek kestirebilirim ama şu anda uzun saçlarla mutluyum.”

“DOĞANIN ORTASINDA BİRLİKTE ÇOK EĞLENİYORUZ”

Pandemi ile birlikte genel olarak karavanla seyahate olan ilgi arttı, Yasemin Özilhan ailesi ile sık sık karavanda vakit geçiren kişiler arasında. Karavanla yurt dışı planlarının olup olmadığı sorulduğunda şu şekilde yanıtladı; “ Karavanla seyahat, ailenle baş başa kalabildiğin imece bir keyif. İş bölümü ve takım oyunu terimlerinin birleştiği yer. Doğanın ortasında birlikte çok eğleniyoruz. 

Uzun yıllardır evli olan Yasemin Özilhan’a ilişkideki olmazsa olmazlarının neler olduğu sorulduğunda şu şekilde cevapladı; “ Saygı biterse ilişki biter, sevgi olmazsa ilişki yaşanmaz bile. Paylaşmak ve hayatın akışında el ele durmak işin sırrı.”

“AŞK, İLİŞKİNİN YAKITIDIR”

Uzun süreli birliktelikler ve evlilikler içerisinde aşkı korumak veya aşkın sevgiye dönüşmesi kaçınılmaz mıdır diye kendisine sorulduğunda şu şekilde cevapladı; “ Aşk, ilişkinin yakıtıdır. İlişki sürdüğü sürece bilin ki aşk devam ediyordur. Kimse uzak kalınca özlem duymadığı biri ile aynı yastığa baş koyamaz.”

“GELECEKTE ONLARIN ÖZGÜR VE DUYARLI BİREYLER OLACAĞINI ÜMİT EDİYORUM”

İki kız annesi olan Yasemin Özilhan’a bu konu ile ilgili nasıl hissettiği sorulduğunda şu şekilde yanıtladı; “ Güçlü!, Gelecekte onların özgür ve duyarlı bireyler olacağını ümit ediyorum, bu da bana güç veriyor.”

“SICAK BİR BİTKİ ÇAYI VE YEŞİLÇAM FİLMİ, MODUMU GÖKLERE ÇIKARIR”

Genel olarak hayatında modu düştüğünde kendini nasıl toparladığını, kendini toparlayabilmek için neler yaptığı sorulduğunda şu şekilde cevapladı; “ Bana sıcak bir bitki çayı verin, bir de Yeşilçam filmi, modumu göklere çıkarayım. En büyük terapim eski Türk filmleri; masum ve şefkatli duygular içeriyor.”