Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler bu hafta kişisel dokunulmazlık için yarıştı. Son üçe kalan Nagihan, Atakan ev Ezgi'ye yarışma sırasında diğer arkadaşları duymadan fısıltı ile kişisel dokunulmazlığı alır ise Yunus Günçe'nin ismini potaya sokacağını söyledi.
 
HESAPLAR TUTMADI
Ünlüler takımı için toplanan survivor ada konseyinde hesaplar tutmadı. Nagihan Karadere'nin Ezgi ve Atakan'a söylediği isim olan Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere ise İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.
 
İTİRAF ETTİ
Nagihan ile arası iyi olan Yattara'nın adı neden yazıldı? Bu sorunun cevabı ada konseyinde belli oldu. Nagihan'dan Yattara adını vermesini Avatar Atakan istemiş. Bunu da son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesiymiş.
 
İPLER KOPTU
Krizin nedeni ise Atakan'nın bu planı arkadaşları ile paylaşmaması. Olayın iç yüzünü Nagihan'dan öğrenen İbrahim Yattara ise 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.