2016 senesinde Trump’ın yahudi avukatı Micheal Cohen tarafından kurulan secim takımına once danışman sonrasında direktör olarak misyona getirilen Rabia Kazan; Birleşmiş Milletlerde vazife yapmış, İran Rejimine ve başörtüsüne karşı bir bayan hakları korunucusu olarak, Amerika Birleşik Devletleri medyasında sıkça yer alıyordu. 2016 Nisan ayında, NDC ortak yönetimin basin tanıtım buluşmasında Donald Trump’ın yanındaki iki ehemmiyetli bayandan birisi oydu. CNN, Beyaz Saray muhabiri Jeremy Dimond’a verdiği beyanatta Trump’ı Orta Doğu’nun umudu ve Radikal İslamın karşısındaki en eforlu lider olarak gördüğünü söylemişti.
Kazan; Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanlık tercihini kazandıktan sonra 4 sene faal olarak rakamsız mitingde Orta Doğu bayan kimliği ile Trump’ın 2020 tercihleri için rey istemeye, istekli bir şekilde devam etti.
4 SENE SONRA TRUMP’IN SADAKATSiZLER KERVANINA ODA KATILDI
Kazan, demokrat kesimin en unlu gazetesi olan Washington Post'ta Başkan Donald Trump’ı, Tarikat Lideri olarak belirlemişlerdi.

TRUMP KAMPANYASINDAKİ YOLSUZLUKLAR
Trump’ın tercih kampanyasındaki danışmanların, illegal para bir araya geldiğini ve yabancı ülkeler ismine illegal lobi faaliyetlerinde bulunduklarını dile getiren Kazan, FBI da 4 saatlik suren bir görüşme de yaptı. “Natinol Diversty Coalition”in kurucusu ve Trump’un avukatı Micheal Cohen de, Trump Başkan seçildikten sonra FBI’ya Trump aleyhine ifade vermiş ve Trump aleyhine “Disloyal” Vefasız isimli kitap çıkarmışlardı. Gene bu ortak yönetim idaresindeki Rabia Kazan ve NDC basın tanıtımında yanında yer alan dostu Beyaz Saray daha önceki bağlantı direktörü, siyah tenli Omarasa Maningfult , Trump aleyhine ifade vermiş ve saklı ses kayıtlarını medyada ifşa etmişlerdi. Omarasa Maningfult, Micheal Cohen’in ardından Rabia Kazan da, Trump’a vefasızlar grubunda yer alıyordu.
Simdi ise Amerika Birleşik Devletleri tercihlerine bir kaç gün kala Rabia Kazan yeniden bomba gibi açıklamalar yaptı.

Kazan; Donald Trump‘ın tercihleri netlikle kaybedeceğini iddia etti.
"3 Kasım'da Trump tarih olacak, zira bu defa Rusya tercihe müdahil olamayacak" dedi.
RUSYA YARDIM EDEMEYECEK TRUMP KAYBEDECEK
Rabia Kazan, 2016 Amerika Birleşik Devletleri tercihlerinde, Rusya’nın parmağı olduğunu iddia ederek, kendinden çok emin bir biçimde Trump’ın 2020 tercihlerinin kesin mağlubu olacağını söyledi.
Rabia Kazan söyle devam etti: "2016 senesinde Donald Trump’a rey veren tereddüt Amerika Birleşik Devletleri seçmeni, Trump’ın istihdam ve sanayileşme laflarını yakalamadığını gördü. Trump’ın siyasetleri yalnızca Amerika Birleşik Devletleri zenginlerine müteveccih fayda sağladı. İşsizlere yapılan parasal takviyelerin beceriksizliği, ülkeyi saran gelecek evhamı korkutucu ebatta.
Corona salgını surecinde Amerika Birleşik Devletleri ulusu, Trump’a olan güvenini tamamen yitirdi. Irkçılık ise Trump başkanlığı sürecinde vahim ebatlara tırmandı. Siyah Tenli Amerikalılar Trump’a hiddetli ve bu defa rey vermeye gidecekler. Amerikan ulusu gözünü açtı."
Kazan; “Trump’ı Orta Doğudaki Isis ve Radical İslama karşı sert siyaseti sebebiyle desteklemiştim. Fakat Trump Iktidari yolsuzluklarla dolu bir tarikata dönüştü. Fakat Amerikan ulusu, Trump’a ikinci 4 sene vermeyecek. Yarın Trump tarih olacak.” dedi.
Kaynak: superkulup.com
Kaynak: www.sacitaslan.com