MedyaRadar'ın haberine tarafından Yeni Akit Gazetesi, başörtüsünü çıkardığını ifade eden Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'ı bu nedenle saldırdığı haberinde 'Kabataş yalanı'nı kabul etti.

‘Kabataş yalanı’nın provokasyon olduğunu ilk olarak bildiren Yeni Akit, Elif Çakır için 'Başörtüsünün de yalan olduğu ortaya çıktı' ifadesini kullandı.

Yeni Akit, “Evrim geçirdi: Elif Çakır'ın Kabataş'tan sonradan başörtüsü de yalan oldu!” başlıklı haberinde “Seyahat kalkışması esnasında 'Kabataş'ta başörtülü genç kadına 70 üzeri çıplak magandanın saldırdığını hatta üzerine bevlettiğini' bahis ederek provokasyona girişen Karar yazarı Elif Çakır’ın haber sitesindeki yeni hali dikkat çekti. Kabataş olayının ardından Çakır’ın başörtüsünün de yalan olduğu ortaya çıktı" ifadesini kullandı.

Seyahat Parkı eylemleri esnasında 1 Haziran 2013'te ortaya atılan iddiaları savunan gazetelerden birisi de Yeni Akit'ti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yeni-akit-8-yil-sonra-kabatas-yalanini-kabul-etti-haberi-536122