Yeni dizi çifti Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör, sosyal medyayı patlatmaya geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kızılcık Şerbeti isimli dizinin kadrosu açıklandığı zaman en fazla dikkat çeken isimlerin başında Sıla Türkoğlu geldi. Emanet isimli jurnal dizideki 2 sezonluk başarılı çıkışının arkasında, genç oyuncunun büyük bir risk alarak diziyi bırakması ve yeni projeler için karar alması hiç de basit bir işlem değildi.

Sıla Türkoğlu, izleyici kitlesi sınırlı olan günlük bir diziden sonra milyonların izlediği bir televizyon kanalında koskocoman bir izleyici kitlesinin karşısına yepyeni bir rol ile çıkma cesaretini sergiledi. Emanet dizisinde kalsaydı yeniden sınırlı bir kitlenin fazla sevdiği bir dizi yıldızı olarak kariyerine devam edebilir ve bu güvenli bir alandı.

Ancak Sıla Türkoğlu böyle düşünmedi ve yeni sezonun en gösterişli projelerinden olan Kızılcık Şerbeti ile milyonlarca izleyicinin karşısına çıkma cesaretini ortaya koydu. Kariyeri adına kuvvetli bir adım atan oyuncunun sosyal medyada hayranlarından gördüğü harikulade desteği fark etmişsinizdir.

Sıla Türkoğlu, bugüne kadar birçok rolde yer alan ve koskocoman başarılar şampiyon oyuncuların bile önüne geçerek, sosyal medya ortamında kendisini destekleyecek milyonlarca takipçi buldu.

Türkiye’den daha çok yurt haricen hayran sayısını katlayarak artıran Sıla Türkoğlu, bilhassa İspanyolca konuşulan ülkelerde koskocoman bir alaka görüyor. İşte bu nedenle de oyuncunun başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi ve partneri Doğukan Güngör çok ilgiyle bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte kariyerinde çok önemli bir adım atan Sıla Türkoğlu, sete çıktı ve partneri ile de birincil buluşmasını gerçekleştirdi.

Doğukan Güngör, bilhassa Zümrüdüanka isimli dizide canlandırdığı Hamit karakteri ile fazla konuşulan bir ad haline gelmişti. Sosyal medyadan diziler takip eden birçok birey de Doğukan Güngör’ün Hamit karakterini yakından hatırlayacaktır.

Geçen sezon Dominant isimli atv dizisinde Asaf karakterini de canlandıran Doğukan Güngör’ün kariyer yolculuğunda Kızılcık Şerbeti dizisi bir dönüm noktası olabilir.

Her iki genç oyuncu için de çok manâlı bir sürecin başladığı apaçık. Partner enerjisini daha ilk buluşmalarından yayan Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör, önümüzdeki aylarda sosyal medyanın en fazla konuştuğu dizi çiftlerinden birisi haline gelecek.

Şimdiden Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yapılan yüzbinlerce paylaşıma bakılır ise, iki genç oyuncu da geniş bir hayran kitlesi kadar takviye görecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yeni-dizi-cifti-sila-turkoglu-ile-dogukan-gungor-sosyal-medyayi-patlatmaya-geliyor/1338106