Yeni diziler bir bir başlıyor ama Özge Gürel hayranları hala haber bekliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Özgü Gürel, birbiri ardına projelerin konuşulduğu piyasada henüz bir üretim ile anlaşmaması ile dikkatleri çekiyor. Yaz döneminde uzun senelerdir aşk yaşadığı Serkan Çayoğlu ile evlenen ünlü oyuncu, ayrıca Almanya hem de İtalya’daki mutluluk anları ile uzun vakit konuşuldu.

En son Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle Bein Conncet platformunda hayranları ile buluşan Özge Gürel’in yeni sezonda birbiri ardına çekimleri başlayan bir projede demin yer almamış olması ise hayranlarını üzen bir gelişme oldu. Oyuncu, düğün sonrasında yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirmeye başladı fakat hemen şimdi net bir koşul oluşmadı.

Televizyon ekranında en son 2020 yılında Bay Hatalı isimli diziyle yer alan oyuncunun, 2 takvim aranın ardından baştan ekranlara dönmesini hayranları çok istiyor. Özge Gürel, nasıl bir karar alacak demin belirlenmiş olmasa da çoğu önerge aldığı yönünde haberler basına yansıdı.

Yeni diziler bir bir başlıyor ama Özge Gürel hayranları hala haber bekliyor! 1

En son Sipahi isimli Kaan Şimşek’ın başrolünde yer alacağı aksiyon dizisi için Özge Gürel’e teklif yapıldığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. İstihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı Sipahi dizisi için güzel bir kadro oluşturulmaya çalışılıyor.

Kaan Yıldırım erkek başrol olurken, demin partneri noktasında belirlenmiş bir bilgi değil. Ama Özge Gürel’in elinde teklifler arasında Sihapi dizisindeki Canan karakterinin de bulunduğu gelen haberler aralarında bulunuyor.

Oyuncu belki bu rolü kabul eder ise aksiyon dizisinde yer almakla kalmayacak, son dönemde çok popüler olmaya başlayan terörle çaba eden devlet görevlisi olarak izleyicilerin karşısına geçecek.

Özge Gürel hayranları, oyuncunun son dönemde fazla seçici olduğunun haberdar ama artık ekrana dönmesinin vaktinin geldiğini de düşünüyor. Sosyal medyada paylaşımlarda yer alan Özge Gürel hayranları, televizyon ve dijital dizilerde patlama yaşandığı bir noktada oyuncunun henüz bir uzlaşma yapmamasına da şaşırıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yeni-diziler-bir-bir-basliyor-ama-ozge-gurel-hayranlari-hala-haber-bekliyor/1335708