Yeni sezonda Üç Kız Kardeş’e çok güçlü bir isim geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – İclal Okumuş’ın benzer adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi geçen kış sezonunda şubat ayında Kanal D’de yayınlanmaya başlamıştı. Reyting savaşına geriden başlayan fakat kısa sürede şipşak yükselerek zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda fazla deneyimli bir isimle oyuncu kadrosunu güçlendiriyor.

Üç kız kardeş, anne babası ve çevreleriyle geçen dar bir hikayeyi anlatan Üç Kız Kardeş dizisi Ayvalık’ta çekiliyor. Dizinin ikinci sezon çekimlerine 28 Ağustos’ta başlayacak. Rakiplerine göre sete birazcık daha geç çıkan Üç Kız Kardeş dizisinin eylül ortasında yeni bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu arada ikinci sezonda hikayenin daha da çarpıcı hale geleceği açıklanmış Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna çok başarılı bir ad katıldı. Buna kadar ressam oyuncu Ayça İnci yeni sezonda Üç Kız Kardeş’te olacak.

Yeni sezonda Üç Kız Kardeş’e çok güçlü bir isim geliyor! 1

Yeşilcam’ın unutulmaz isimlerinden Bilal İnci’nin torunu olan Ayça İnci, setlere 16 yaşındayken Kartal Tibet’in yönettiği Borsa adlı TV dizisiyle adım attı. Uğur Yücel’le tanışmasının peşinde Alacakaranlık dizisinde rol alarak dikkatleri üstüne çeken oyuncu bugüne dek İstanbul Şahidimdir, Yanık Koza, Akasya Durağı, Arkadaki Sokaklar, Üç Kuruş gibi dizilerde rol aldı. Ayça İnci en son ömrü çok kısa süren Sana Söz dizisiyle ekrana geldi.

Ayça İnci’nin Üç Kız Kardeş dizisinde Sevilay isimli bir karaktere hayat vereceği belirtiliyor. Ancak Sevilay karakterinin dizinin hikayesini nasıl etkileyeceği yönünde bir yorumlama yapılmadı. İnci’nin dizinin yeni sezonunda hikayeye büyük hareket katması bekleniyor.

Başrollerinde İclal Kültürlü, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun rol aldıkları Üç Kız Kardeş, sezonu zirvede kapatmıştı. Çabucak reytinglerde uçuşa geçen ve fazla konuşulan, hayranlık uyandıran diziler arasına giren Üç Kız Kardeş, ikinci sezonuyla merakla bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yeni-sezonda-uc-kiz-kardese-cok-guclu-bir-isim-geliyor/1333414