Yıllar sonra, bir sinema filmiyle setlere dönen Arda Kural’ın hayranlarından bir isteği var!

Televizyogazetesi.com/Detay – ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı oyuncu Arda Kaide rahatsızlığı sebebiyle yıllardır ara verdiği oyunculuğa geri dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının peşinde setlere ara vermişti. Yıllar sonradan, ressam oyuncu Altan Erkekli’nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Yıldızlara Bak isimli filmle beyaz perdeye dönen Kaide, “Setlere dönmek güzel bir his, hoş şeyler yapıyoruz” dedi.

Yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in oturduğu dram türündeki üretim aynı zamanda, Arda Kaide’ın hayatından da kesitler taşıyor. Film, 28 Ekim’de izleyicisiyle buluşacak.

Yeni filmi hakkında konuşan oyuncu, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına fena şeyler gelebileceğini izah etmek adına yapıyoruz bu filmi.

Yıllar sonra, bir sinema filmiyle setlere dönen Arda Kural'ın hayranlarından bir isteği var! 1

Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza niçin geldiği hakkında göz önünde bulundurmak ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu sezdirmek istedik. Hoş olacağını düşünüyorum” dedi.

Setleri özlediğini de ifade eden oyuncu kendisini özleyen hayranlarından filmlerini takip etmelerini isteyerek; “Her Tarafta su yüzüne çıkmak, geri varmak gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim”şeklinde konuştu.

Yıldızlara Bak filminin Teaserı da yayınlandı. Oyuncunun hayranları 28 Ekim’de gösterime girecek olan filmi ilgiyle bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yillar-sonra-bir-sinema-filmiyle-setlere-donen-arda-kuralin-hayranlarindan-bir-istegi-var/1327845