TV8'de yayınlanan '3 Adam' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Survivoryarışmasında kendisiyle özdeşleşen kırmızı bandanası ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı, programın sunucularından eser yenenler'in "Ben 1990'larda da sizin hayranınızdım. Eskiden sahnede çok ufak taklidinizi bile yapıyordum" demesi üzerine şunları söyledi:

"Ne mutlu bana. Taklidim yapılınca çok mutlu oluyorum. Mesela benm adadayken Okan Bayülgen,Beyazıt Öztürk ve Şahan Gökbakar, taklidimi yapmış. Hatta Şahan Gökbakar, 'Yılmaz Morgül kırmızı bandanasını benden ödünç aldı. ben, bandanayı Recep İvedik 4 filminde kullanmıştım' demiş. Ben de buna karşılık Recep İvedik 5 filminde zaten beraber olacağız diyorum."

"TÜRKİYE'NİN 009'U OLMAK İSTİYORUM"

Yılmaz Morgül, "Gerçekten oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bir yıl eğitim aldım. Nejat Uygur'dan, Levent Kırca'dan ve çok değerli üstatlardan dersler aldım. kendimle alay etmeyi çok seviyorum. Öyle komplekslşeri olan bir adam değilim. Neysem oyum. Bir yıl boyunca 'Olacak O Kadar' programında rol almıştım. Ancak haddime değil. Acun Ilıcalı ile paylaştım; Survivor'dan geldikten sonra bana çok film, dizi teklifleri geldi. Korkunç senaryolar geldi. Hatada 4 gün yardım konseri veriyorum, o yüzden fazla vaktim yok. Geçen görüştüğüm bir yapımcıya kafamdaki projeyi anlattım. Ben Türkiye'nin 009'u olmak istiyorum. 007'nin yapamadıklarını yapacağım. İçinde aksiyon ve komedi olacak" yanıtını verdi.