Asrın liderimiz, TBMM'de konuştu, “Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere izin vermeyeceğiz, açık söylüyorum aldandık” dedi.

Halbuki… 2004 yılıydı, geleceğe dair müjdelemişti, “Size vaadediyoruz, ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız” demişti.

■ 2007 yılıydı, tercih mitinginde konuştu, “Bu bir sevda meselesi, lafla olmuyor, ne aldatan olacağız, ne aldanan olacağız” dedi.

■ 2009 yılıydı, İstanbul Tarih Müzesi'nin açılışında konuştu, “Afet tellallarına kulak asmayın, aldatan ve aldanan olmayacağız” dedi.

■ Yine 2009 yılıydı, TBMM'de konuştu, “MHP'nin iktidarda olduğu dönemin rakamlarını açıklarsam, Bahçeli kaçacak delik arar, ayıptır, realist olun, biz hiçbir vakit bunlar gibi milletimizi aldatmadık, hiçbir zaman aldanan da olmayacağız, aldatan da olmayacağız” dedi.

■ 2010 yılıydı, Şanlıurfa'da seçim mitinginde konuştu, “Aldanan olmadık, aldatan da olmadık, çünkü biz milletimizle yürüyoruz” dedi.

■ Yine 2010 yılıydı, Ankara'da iftarda konuştu, “Kimseyi bizim gibi düşünmeye zorlamayacağız, toplumun vicdanı olmaya devam edeceğiz, çünkü biz ne aldandık, ne aldattık” dedi.

■ Yine 2010 yılıydı, bu defa Siirt'te konuştu, “Yola çıkarken aldanan olmayacağız, aldatan olmayacağız demiştik, çünkü biz birileri gibi aldanmadık, aldanmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

■ 2011 yılıydı, Amerikan televizyonunda Charlie Rose Show'a katıldı, “Beni kimse aldatamaz” dedi.

■ 2013 yılıydı, Ankara'da Harikalar Diyarı'nda konuştu, “Söz verdik mi yaparız, çünkü ne aldatan olduk, ne aldanan olduk” dedi.

■ Yine 2013 yılıydı, tweet attı, “Birbirimizin hayat tarzına hürmet göstereceğiz, aldatan olmayacağız, aldanan da olmayacağız” dedi.

■ Yine 2013 yılıydı, Müsiad'ın iftarında konuştu, “Omurgalı olalım, bizim ilkemiz budur, aldatan olmadık, aldanan da olmayacağız” dedi.

■ Gene 2013 yılıydı, partisinin il başkanlarına konuştu, “CHP'yle MHP'yi görüyorsunuz, yeniden kucaklaştılar, Perinçek'in koyunu oldular, lakin biz aldatan olmayacağız, aldanan da olmayacağız” dedi.

■ Yine 2013 yılıydı, Şırnak'ta konuştu, “Çözüm sürecinden vazgeçen biz olmayacağız, aldatan olmayacağız, aldanan da olmayacağız” dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yilmaz-ozdil-turkiyenin-en-buyuk-acigi-namuslu-adam-acigidir-haberi-535561