Asrın liderimiz ıspanak, marul ve sivri biber hakkında konuştu, “Fiyatlar yarıya indi, yeni ürün bakliyat rekoltesi de gayet iyi” dedi.

Esenboğa'dan saray'a sırası gelmişken lastikçi esnafını ziyaret etti, otomobil lastiği ve çelik jant kapakları hakkında görüşlerini dile getirdi.

Üstünde cumhurbaşkanlığı forsu bulunan su ürünleri kontrol yeleği giydi, balıkçılık sezonu başlangıç törenine katıldı, palamut, lüfer ve istavrit hakkında konuştu, “Ben tava mezgiti fazla severim, darı unuyla ançuez de bambaşkadır” dedi, Japonya'ya ihraç ettiğimiz orkinos konservesinin de süper olduğunu söyledi.

Dut pekmezi hakkında konuştu, koronavirüsle uğraş dahilinde Erzurum'dan özel olarak getirttiğini, her sabah bir kaşık yediğini anlattı, pestil ve köme yiyene de korona bulaşmadığını izah etti.

Şampiyonlar Ligi finali ve Formula 1 hakkında konuştu.

Uzay hakkında konuştu, 2023'te Ay'a sert iniş, 2028'de yumuşak iniş gerçekleştireceğimizi anlattı, “Samanyolu galaksisine gidiyoruz” dedi.

Sergen Yalçın hakkında konuştu, Serpil Hamdi Tüzün'ün öğrencisi olduğunu, çekirdekten yetiştiğini anlattı.

Kestane balı hakkında konuştu, Moskova'dan dönerken uçakta bir gazetecinin rahatsızlandığını görür görmez müdahale etti, “Ilık su içine bir tatlı kaşığı kestane balı karıştırıp anında getirin, içsin, bir şeyi kalmaz” dedi, “Fakat su sıcak olmasın, ılık olacak” diye uyardı.

Kümes hayvancılığı hakkında konuştu.

Sultanahmet'teki halıcılar hakkında konuştu.

Burak Yılmaz'ın Fransa'da hat-trick yaptığı maçlar hakkında konuştu.

Horon hakkında konuştu.

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yilmaz-ozdil-yazdi-maydanoz-suyu-ses-kisikligina-cok-iyi-gelir-haberi-533164