Yaşı 50 civarında olanlar eminim gayet iyi hatırlar, Dallas modası vardı.

Güya “pembe” diziydi fakat, tutku, ihanet, intikam, yalan, iftira, her türlü alavere dalavere yaşanıyordu, yayınlandığı akşamlar sokağa çıkma yasağı gibi olurdu, cümbür cemaat ekrana yapışırdı.

Ailenin büyük oğlu Ceyar, art niyet kavramının cisim bulmuş haliydi, hayatı entrikaydı, yalnızca petrol piyasasındaki rakiplerini mahvetmekle kalmıyor, sinsi sinsi sırıtarak babasını bile hortumluyordu.

Salgın gibi yayıldı.

Memlekette nerdeyse bütün tabelalar değişti, Dallas kafe, Dallas kuaför, Dallas market peydah oldu, Dallas eczanesi bile vardı.

Herkes birbirine “Baber lan Ceyar” diye sesleniyordu. Ceyar'ın Bobby adında kardeşi vardı, beyefendi çocuktu, hiç kimse Bobby olmak istemiyordu, cümbür cemaat Ceyar'ın ne yapacağını merak ediyordu.

Mükremin Çıtır… Bir baltaya sap olamamış, işsiz çelimsiz, elde tespih, yumurta topuk serseriydi, izlenme rekoru kırıyordu.

Gelin-kaynana yarışması yaptılar, sayın ahalimiz yuva kurmaları için o kadar akıcı adayları seçti ancak, güvey uyuşturucu komasından öldü!

böylece şarkı yarışması yapıldı, en fazla kim sevildi?

Cinayetten sabıkası olan, esrarla yakalanan Bayhan!

Jüri üyesi Deniz Seki isyan etmişti, “Nasıl olur da cinayetten sabıkalı biri ayakta alkışlanır” demişti, bilahare, Deniz Seki kokainden içeri girdi.

Polat Alemdar, ailemizin derin devleti… Tetikçisi Memati'yle beraber üniversitede konferans verdiler, salon inim inim inledi, Türkiye sizinle gurur duyuyor diye tezahürat yaptılar, dakikalarca ayakta alkışladılar.

Çukur dizisinde mevzunun ne olduğunu tam olarak anlamadım ama, her bölümde en düşük 25 dakika alev ediliyor, orası hoş… İki ay seyretme, iki ay daha sonra seyret, bıraktığın yerden çatışmaya devam edebiliyorsun.

Recep İvedik.

Tüm zamanların gişe rekoru bu iyi huylu zontaya ait.

Organize İşler filmini izlemeye doyamadık, Yılmaz Erdoğan sevimli hilebaz, Kıvanç Tatlıtuğ namuslu hapçı külhanbeyi, Cem Yılmaz iyiliksever mafya babası, geriye doğru kalanlar oto hırsızıydı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yilmaz-ozdil-yazdi-sedat-peker-niye-bu-kadar-cok-izleniyor-haberi-532990