Instagram hesabından sıhhat gidişatına ait bir açıklama yayınlayan sunucu İkbal Gürpınar şu ifadeleri kullandı:

"Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki. Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar değerli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz can veriyor, cenazesine dahi katılamıyorsunuz.

Soluk almak ne büyük bir nimet. Bir kadeh çay ve ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek. Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya.

Ömrümün geri kalanını hekim ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim allahın izniyle. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok güçleşmiş. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin.

Sayın Bakanım Fahrettin Koca size nasıl teşekkür edeceğimi öğrenemiyorum. Fantastik bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.

Sizden ricam yoğun bakım hemşirelerinin vaziyetlerini düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta kesintisiz kolunu oynattığı için kan ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden arınmaları. Hangi birini anlatayım?

Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım allahın izniyle. Lütfen zoraki olmadıkça caddeye çıkmayın. Çift maske ve eldiven, mesafe! Sürüklediğim acıları öğrenseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki vefatı istiyorsunuz, direnilecek gibi değil..."

Kaynak: www.sacitaslan.com