Yurt Dışında yaşayan Türkmen Atilla Halit’in açıklamalarının arkasında MHP’li Edip Semih Yalçın’da bir kaç saat sonra izah etme yaptı

YURT DIŞINDAN BÜLENT ARINÇ’A TEPKİ GELDİ

Arınç’ın bu açıklamaları üstüne büyük tepki toplarken Yurt Dışarıda Yaşayan Türkmen Atilla Halit’den Arınç’a büyük gönderme.

Atilla Halit kendi sosyal ağ hesabı twetterdan yaptığı paylaşımda ;

Kamuoyuna Saygılarımla

Sayın Bülent Arınç’ın Basın açıklamasını okudum.Sn Arınçın Devlet Başkanımızla ilgili söylediği sözlerini ve Devlet Başkanımla ilgili cümleleri okudum.78’den buyana dava arkadaşıyım diyor.Evet bir dönem birlikte yürürken.ABD’nin iti olan Fettullah Gülümseyen’in meclisteki borazancı başı olduğu bilinmektedir.

Kendisine şu soruyu soruyorum.Yol arkadaşını benzeri yolda bırakıp.Davutoğlu-Ali Babacan gibi sayın Tayyip beyi sırtından neden hançerlediniz.Bu insanlar sizleri çok iyi tanıyor.Dinimizi kullanarak ABD’de yaşamış ABD’nin dünya imamı diye lanse ettiği Firavurun CIA’daki iti olan F.Güler Yüzlü’in asasını Musa’nın asası olmadığını bilmiyormusun.

Atı bölge köprüyü şimdiden geçti.Siz ve sizin gibilerin Tayyip beyin yanında olmadığınızı ihanet ettiğinizi milletimiz ve sayın Devlet Başkanımız bilmektedir.Ali Babacan ve seninle ilgili yahudi devşirmesi olduğu söylenmektedir.Her ikinizinde bu hali hrıstiyanlığın içindeki tapınak şövalyeleri gibisiniz.

Hizmetiniz Siyonizmedir..!

Sayın Devlet Bahçeli’yi ağzınıza alıyorsunuz. Sayın Bahçeli adı gibi devlettir.Mafya liderleri ile fotoğraf verdiğini bahis ediyorsunuz.Mafya lideri dediğiniz kişinin srcsine bakınız.Sizin gibi şehit kubilayı katleden bir aile büyüğünüz gibi din ve devlet düşmanı değildir.Kudüs’e gittiğiniz zaman matem duvarında başınıza tipa takarak yahuduler gibi kafanızı eğilip kaldırıp dua ettinizmi .

Bu millet sayın devlet Başkanımızı ve Bahçeli’yi mükemmel tanıyor.
“Sizide Davutoğlu’nuda Ali Babacan’ıda birlikte hareket ettiğiniz yol arkadaşlarınız ile bölücülerle meslek birliği yaptığınız için tarih sizi yargılayacaktır.

Ben yurt dıştan yaşamış Türkmen asıllı Türk vatandaşı olan Atilla Halit’im.Yarın size televizyonda Atatürk ile ne düşünüyorsunuz sorusu sorulduğu süre Şuan da onure edersiniz.Geçmişte bir Atatürk bir Kemal Atatürk’e düşman olduğunuzu bu devlet ve halk müziği bilmektedir.

Yaşını başını almış adamsın.Seçime giderken niçin fitne çıkarıyorsun.Çıkardığınız bu fitnenin devletimize hiç bir fayda olmayacağını bilmektesiniz.Bu provakatörlüğünüzü batı okyanus ötesi size konuşturmaktadır.

Allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın.

Kamuoyuna saygılarımla talep ederim

Atilla Halit

TEPKİNİN ARDINDAN EDİP SEMİH YALÇIN’DAN BÜLENT ARINÇ’A CUMHUR İTTİFAKI VE ALAATTİN ÇAKICI ÇIKIŞI GECİKMEDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Arınç pişkinlik, şımarıklık, nobranlık, gurur ve yüzsüzlükte düzey atlamış bir âdemdir. Cumhur İttifakını sabote ediyor. Bütün bir FETÖ’cü taktiği.” dedi.

İşte Edip Semih Yalçın’ın Açıklamaları

https://www.sondakika.com/amp/haber-arinc-in-bahceli-ye-yaptigi-gondermeye-mhp-den-15572744/

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/yurt-disindan-ve-mhpden-bulent-arinca-bahceli-ve-cakici-cikartmasi.html