Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine kadar Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşamış servis şoförü Ramazan İpek (36), iki çocuğunun annesi eşi Melek İpek'e (31) senelerdir kuvvet uyguluyordu.

Önceki akşam içki alan Ramazan İpek, önce eşini kelepçeledi. Ardındaki da soyarak, "Seni de çocukları da öldüreceğim" tehditleriyle, saatlerce dövüp zulüm yaptı. Sabah da o halde bırakıp, servis için evden çıktı.

Dayak ve işkenceden bıkan Melek İpek, elleri kelepçeli halde, evdeki tüfeği alarak, eşinin dönmesini bekledi. Saat 08.00 sıralarında dönen Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek, ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi.

Eve gelen sıhhat ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Yediği dayaktan gözleri şişen ve vücudunda morluklar oluşan kadının kelepçelerini çıkaran sıhhat görevlileri, ambulansta müdahale etti. Gözaltına alınan Melek İpek, ifadesinde "12 takvim evliyiz. Evlendiğim günden bu yandan dayak yiyorum. Içki alıp acımasızlık yapıyordu. Burası kırsal alan olduğundan, korktuğum için şikayetçi de olamıyordum. Son olarak, 'Seni de çocukları da öldüreceğim' diye tehdit etti. Tüfekteki fişekleri o yerleştirmişti. Beni öldürecekti. Başka çarem kalmamıştı. İki çocuğumun annesiz kalmasını istemedim. Fazla üzgünüm. Çaresiz kaldım" dedi.

Komşuları da "Ramazan, içki alıp Melek'i gece gündüz dövüyordu. bu nedenle bir defa evden uzaklaşma cezası verildi. Melek korktuğu için şikayetçi olamıyordu" diye konuştu.

'MÜPTELA DEĞİLİZ'

Ramazan İpek'in olaydan önce sosyal medya hesabından "Alkolün müptelası değiliz" diye viski fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ramazan İpek'in cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna götürüldü.

Kaynak: www.sacitaslan.com