Geçtiğimiz haftalarda süper model Gigi Hadid ile katıldığı Met Gala 2016'nın en şık isimlerinden biri olmayı başaran şarkıcı Zayn Malik, Malibu'da arkadaşlarıyla doğa yürüyüşünde iki ayağına farklı botlar giymesiyle ve sarışın bir kadınla samimiyeti çok konuşulmuştu. Bu fotoğrafın sırrı ise şimdi ortaya çıktı.  



EN ŞIK ÇİFTLERDEN BİRİ OLDULAR

Ayakkabılar, Met Gala'da en uyumlu çift olarak seçilen ve şıklıklarıyla dikkat çeken çift için bir şeylerin ters gittiğinin işaretiydi.

...VE AYRILDILAR

One Direction grubunun eski solisti, 23 yaşındaki şarkıcı Zayn Malik ile 21 yaşındaki süper model Gigi Hadid yedi aylık birikteliklerine son noktoyı koydular.



BİR DARGIN BİR BARIŞIKLAR


İkiliye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Nisan ayında Gigi Hadid’in doğum günü partisinde kavga ederken kameralara yakalanan, daha önce de birkaç kez ayrılıp barışmışlardı. Bu durum, çiftin yeniden barışabileceği ihtimalini gündeme getirmişti.

GIGI HADID ÇOK ÜZÜLDÜ

Bir kaynak, “Zayn ve Gigi ayrıldılar ama yarın yine birlikte olabilirler. Aralarında neler geçtiği net değil şu anda” ifadelerini kullandı.
Bir başka kaynağa göre ise, Gigi Hadid bu ayrılıktan dolayı son derece üzgün ve Zayn Malik’i çok özlüyor.

SENİ SEVİYORUM MESAJI GELDİ!

Ayrılık haberlerini doğrulamalarından sonra Hadid’in, sosyal medyada, üzerinde, “Bunun açık olduğunu biliyorum ama seni seviyorum” yazan kırmızı kalpli bir kart paylaştığı da görüldü ve takipçileri tarafından çok konuşuldu.

AYNI MÜZİK GRUBUNDAN İKİNCİ BİR SEVGİLİ

Gigi Hadid, daha önce müzisyen Joe Jonas ile beş ay süren bir ilişki yaşamıştı. Geçen yıl Kasım ayında Zayn Malik’le birlikte olmaya başlamıştı. Hadid aynı zamanda, Zayn’ın One Direction’daki eski grup arkadaşı Harry Styles ve Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ile de aşk yaşamıştı.

NİŞANI ATTILAR

Zayn Malik ise Little Mix grubunun solisti Perrie Edwards ile nişanlanmış ve ilişkilerine geçen yıl Ağustos ayında noktayı koymuşlardı.