Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisinde Ece karakteri ile yerini bölge Zehra Yılmaz, son yıllarda tekrar tekrar 6 atv dizisinde bulunması ile de dikkatleri çekmişti. 2016 yılında Bodrum Masalı dizisindeki Rana karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonraki süreçte 6 yılını defalarca atv ekranındaki yapımlarla geçirdi.

2017 yılında Cennet’in Gözyaşları ile başlayan atv sürecinde Kimse Bilmez, Gençliğim Eyvah, Yürek Yarası ve Kuruluş Osman dizilerinde izlediğimiz oyuncu, şu anda de Gül Masalı ile yeniden benzer ekranda yer alıyor.

Zehra Yılmaz yeni karakteri Ece Kardaş için de ayrıntılı bilgiler sundu. Açgözlü bir bayan karakteri canlandırmayı çok uzun süredir istediğini gösteren oyuncu, aradığı rolü Gül Masalı dizisinde buldu. Ece karakterini anlatan oyuncu, şunları söyledi:

Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu! 129

“İlk iş bana geldiğinde ben karakteri okudum, fazla heyecanlandım. Çünkü çok uzun zamandır doyumsuz, dişli bir karakter oynamak istiyordum. Kuvvetli bir kadını oynamak istiyordum. Ece gelince çok heyecanlandım. Karakter analizini okudum. Senaristler fazla güzel direktifler yazmışlardı.”

Zehra Yılmaz dizinin hikayesinde Gonca karakteri ile büyük bir mücadeleye girişecek. Ece karakteri, Erdem Kaynarca’nın canlandırdığı Toprak’ın eski sevgilisi olarak hikayede yer alıyor.

Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu! 130

Hem açgözlü birisi keza güzel hem donanımlı olan Ece, kafasına koyduğu bir şeyi mutlaka yapan bir kişilik. Yurt dışına artan bir şekilde Toprak’ı yıllar önce terk eden Ece, daha sonra akıl değiştiriyor ve onu kazanmak için baştan Isparta’ya dönüyor.

Gülper Özdemir’in canlandırdığı Gonca karakterini hafife bölge ve onu küçümseyen Ece, sonradan rakibinin şehvetli gücünü fark edince ona aleyhinde büyük bir savaş başlatıyor.

Zehra Yılmaz ile Gülper Özdemir ikilisi Gül Masalı dizisinde birbirleri ile sert bir rekabete girişen iki kadın karakteri ile dikkatleri çekecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/zehra-yilmaz-yillardir-bekledigi-karakteri-gul-masali-dizisinde-buldu/1328175