Orjinallik garantisi ile sıfır ve sayılı defa kullanılmış üst segment ürünleri yerinde fiyatlarla buluşturan ve arasında cemiyet hayatının ünlü isimlerinin müşterisi olduğu "Deluxeseconds" adlı mağazanın sahibi olan sosyetik güzel Zeynep Akçıray hakkında ilginç bir rivayet magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.

İddialara tarafından cemiyet hayatının meşhur bir ismi dünyaca ünlü bir markanın çantasını daha ucuza elde etmek için ikinci el çanta satan sosyetik hoş Zeynep Akçıray'ın sahibi olduğu Deluxeseconds adlı mağazadan hatırılı sayılı bir para ödeyerek sıfır olarak bir çanta siparişi verdi.


Gelen kargo ile şoke olan sosyetik güzel süre kaybetmeden mağâza sahibi Zeynep Akçıray'ı aradı. "Telefonda sıfır ayarında dediğiniz çanta fazla fena bir halde geldi, anında çantayı geri gönderip paramı geri istiyorum" dedi. 


İddialara göre; Zeynep Akçıray "Satılan ürünleri iade almıyoruz" diyerek sosyetik hoş ile ağız dalaşına girdi. Telefonu kapattıktan sonradan sinir krizi geçiren sosyetik güzel, kullanılmış çantayı kendisine sıfır olarak yollayan Zeynep Akçıray'ı defalarca aramasına karşın yeniden ulaşamamış.

Sosyetik hoş yakın çevresine "Eğer mağaza bu çantayı geri almazsa paramı geri iade etmezse onları rezil edeceğim, paramı onlarda bırakmam" diyerek gittiği her davette konuşur olmuş.

Sosyetik çanta kavgasından haberi olan bir kaç sosyetik hoş daha kendilerinin de Zeynep Akçıray'ın mağazasından aldıkları ürünlerden memnun kalmadıklarını ve sipariş edilen ürünlerin birebir olmadığını dile getiriyormuş.

Söz konusu sosyetik çanta krizi İstanbul cemiyet hayatının en çok konuşulan dedikodusu haline gelmiş.

Deluxeseconds adlı mağazanın sahibi sosyetik güzel Zeynep Akçıray, gece hayatına olan düşkünlüğü ile aşina borsacı Volkan Akçıray ile evli.


Volkan Akçıray, manken Deniz Akkaya
ve spiker Istek Yıldız ile birliktelik yaşayarak magazin dünyasında adını playboylar listesine adını yazdırmıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/zeynep-akciray-hangi-sosyetik-guzel-ile-birbirine-girdi-haberi-535940