Zeytin Ağacı dizisiyle büyük çıkış yapan Tuba Büyüküstün’den büyük itiraf!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meşhur oyuncu Tuba Büyüküstün, Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı isimli dizideki performansı ile son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden birisi oldu. Meşhur oyuncu, uzun bir aradan daha sonra her tarafta hayranları ile bir dijital dizide buluştu ve fazla da başarılı bir performans ortaya koydu.

Tuba Büyüküstün, dizide birlikte yer aldığı arkadaşları Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz ile de bir derginin sorularını yanıtladı. Oyuncu, bu buluşmada yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne çekti.

“Hiç aklın ile kalbin aralarında kaldığın oldu mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Tuba Büyüküstün, bu ruh halini aralıksız yaşadığını itiraf etti. Oyuncu, “Defalarca, sürekli. Kadın elde etmek azıcık böyle bir şey” ifadesini kullandı.

Maya ve Toprak isimli ikiz kızları yer alan Tuba Büyüküstün, anneliğin kolay olmadığını da belirtti. Oyuncu, çalışmasa bile bir bayan için anne olmanın basit olmadığına aksan yaptı.

Zeytin Ağacı dizisiyle büyük çıkış yapan Tuba Büyüküstün'den büyük itiraf! 1

Tuba Büyüküstün, “Çocuğun olduktan sonra vefat etmek daha şiddet. Fazla şiddet ölmek” diyerek de bir anne olarak çocuklarını geride bırakacak olma halinden ne kadar fazla korktuğunu da ortaya koymuş oldu.

Tuba Büyüküstün, Zeytin Ağacı dizisiyle birlikte dünyanın dört bir yanında ismini her yerde geniş kitlelere duyurdu. Murat Boz ile de bu hikayede fazla başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, dünyanın birçok ülkesindeki hayranı göre da sosyal medyada yapılan paylaşımlarla gündemde yer almaya devam ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/zeytin-agaci-dizisiyle-buyuk-cikis-yapan-tuba-buyukustunden-buyuk-itiraf/1332421