Yapılan haberlerde; Bölgenin toplam yeşil alanından daha büyük; 60 bin metrekare koru alanına komşu olan ve ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde yapı edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor ifadeleri kullanılıyor. 

Nişantaşı Koru Projesine bakıldığı süre lüks'te hudut tanımayan Dap Yapı hakkında şirketin daha önceki bir fazla projeleri ile ilgili konut satın alanlar, yeni konut sahibi elde etmek isteyenler, gerek yüksek aidatlar, gerekse bir fazla sorunla başbaşa kalan ev almak isteyen ve ev almaktan vazgeçen bir fazla kişinin sikayetvar.com internet sitesine yapılan şikayetleri kafaları karıştırdı. Bu şikayetlerde, günlerdir reklamları yapılan Nişantaşı Koru Projesinde'de mi sorunlar varı akıllara getirdi.

Aliye isimli bir kullanıcının "Nişantaşı Koru Projesi ile ilgili kafa karıştıran şikayetinde; You Tube kanallarına bakarsanız-ancak ben veri almak için seyrettim Nişantaşı koruyu-bütün videolarda yorumlar kapalı muhtemelen olumsuz o kadar fazla şey var ancak yazılmasını istememişler lakin buradan okudum ve başka projelere yöneldim." ifadeleri yer alıyor.

Bu denli büyük projelerin mimarı olan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın bu ve sözde şikayetlere nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.

İşte sikayetvar.com sitesine Dap Yapı ile ilgili yapılan şikayetler.

https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-insaat

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ziya-yilmazin-nisantasi-koru-projesinde-sorun-haberi-535905