'Zuhal Topal'la programına katılan damat adayı Zekeriya Atak, Şubat ayında "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" diyerek canlı yayını terk etmişti. Bu olayın ardından başka bir kanalda program yapan Seda Sayan'ın; damat adayı Atak'a, Topal'ın programını karıştırması için para verdiği iddia edilmişti. Sosyal medyada Atak'ın; 'Zuhal Topal'la' programında olay çıkarması karşılığında, Seda Sayan ve nişanlısı olan Erkan Çelik'ten, 4 bin 350 lira aldığını söylediği bir video kaydı yayınlandı.

GERÇEKLERİ ANLATMIŞ

Suç duyurusunda; Selin Gayıp isimli gelin adayının, geçtiğimiz aylarda Fırat Kaşıkçıoğlu ile programda bulusup bir süre birlikte vakit geçirdiklerini, hatta Gayıp'ın hamile olduğunu iddia etmişti. Durdu; program yöneticilerinin Kaşıkçıoğlu'na, Gayıp'ın çocuğu aldırdığını söylediğini ve onu programda hamile olmasına rağmen başka damat adayları ile buluşturdukları iddia edildi. Gayıp'ın hamile olduğunun Kaşıkçıoğlu'ndan saklandığını program çalışanlarının aralarında muhabbet ederken duyduğunu belirten Durdu; 'Yetim büyüdüğü için babasızlığı bildiğini ve bilgiyi Kaşıkçıoğlu ile paylaşmaya karar verip kendisine Facebook kanalı ile ulaşmak suretiyle, Gayıp'ın hamile olduğunu aktardığını söyledi' ifadelerini kulandı. Bunun üzerine Kaşıkçıoğlu'un da hemen program yöneticilerine ulaşıp olanlardan haberdar olduğunu bildirince ortalığın karıştığını söyleyen Durdu, program yöneticilerinin, bu bilginin kimden çıktığını araştırmaya başladığını, kendisinin de her şeyi itiraf ettiğini söyledi.

ZUHAL TOPAL KÜFÜR ETTİ

Bu gelişme üzerine aralarında Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Zeynep Peker ve Onur Peker'in de olduğu grup tarafından stüdyo binasında bulunan bir odaya hapsedildiğini belirten Durdu, belinde silah olan iki kişinin de bulunduğu odada ağır küfürler, hakaretler ve tehditlere de maruz kaldığını ifade etti. Zeynep Peker'in tehdit içerikli sözleri ve Zuhal Topal'ın küfrünü hatırladığını öne süren Durdu; şirketin ticari bilgilerini rakip firmaya para karşılığı sızdırdığını polise ifade vermeye zorlandığını ve bunun silah zoruyla olduğunu iddia etti.. Durdu, isimlerini verdiği program çalışanlarının da, kendisi ifade verirken karakolun önünde bekleyerek baskı'da bulunduklarını yaptıklarını söyledi.

Durdu'nun yaptığı suç duyurusu üzerine polis soruşturma başlattı.