Daniel Pennock 4 yaşındayken bir gün sosis ve patates kızartması dışında başka hiç bir şey yemek istemediğini söyledi. Bu istek ve devamlılık kararı o kadar kuvvetliydi ki 22 yıldır bu alışkanlığı hiç kimse bozamadı. Pennock, sosis ve patates kızartmasından başka bir şey ağzına yaklaştığı anda bile kendisini fiziksel olarak hasta hissettiğini ve miğdesinin bulandığını söylüyor.

KIZ ARKADAŞI, SOSİS VE PATATES YEDİĞİ İÇİN TERK ETTİ

Bu sıradışı alışkanlığı onun düzenli bir ilişki kurmasını da engelliyor. Bir önceki kız arkadaşı Pennock'un bu özelliği yüzünden hiç dışarıda yemek yiyemedikleri için kendisinden ayrıldığını söylüyor.

PENNOCK, ''HAYATIMDA SEBZE YEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM''

Genç adamın hedefi ise herkesi şaşırtıyor. Kişisel spor koçu olmak isteyen Daniel Pennock, "Hayatımda hiç sebze yediğimi bile hatırlamıyorum. Sadece elma ve muz yiyorum ama başka herhangi bir yiyecek yanıma yaklaştığı anda bile kendimi fiziksel olarak hasta hissediyorum. Her gün sosis ve patates kızartması yiyorum ve bunu 22 yıldır yapıyorum. Başka şeyler denedim ama yutmayı bile başaramadım." ifadelerini kullandı.

Çocukluğuna inerek bu sorunu çözmeye çalışan Pennock, "Beynimi didik didik ettim, aileme bunun nasıl başladığını sordum defalarca ama bir çözüm bulamadık." diyorlar.