Doğal güzelliğin sembolü L'Occitane'ın; el kremi, duş jeli, şampuan, yüz toniği ve nemlendirici gibi ürünlerden oluşan CEDRAT serisi babalar için göz alıcı hediyeler arasında yer alıyor. Hepimizin kahramanı babalarımızı şımartmanın yolu bu yıl L'Occitane'dan geçiyor.

L’Occitane en Provence
L'Occitane'ın erkek cilt bakım ve parfüm referansları, isimlerini Provence’daki hasatlardan alıyor ve bitkilerin özelliklerini içeriyor. CEDRAT serisi, çobanların sürülerini yeni meralara götürürken izledikleri patikalarda bulunan içerikler ile formüle edilen ürünlerden oluşuyor. L’Occitane’ın Provence’ında parfümler ve kremler; erkeklerin yetenekleri, çobanların doğadan aldığı dersler ve doğa bilimi gibi pek çok farklı öz içeriyor.

CEDRAT EAU DE TOILETTE 
100ml/3.3 fl.oz.

Ağaçkavununun karşı konulmaz ferahlığıyla sedir ağacının keskin canlılığı bir araya geliyor. Turunçgilin sert pürüzlü yüzeyi, vitaminlerle dolu içeriği ve canlandırıcı limon özü ile ormanların fısıltısı karışıyor.

Cedrat’ın Baştan Çıkarıcılığı

CEDRAT erkekleri, meyvenin engebeli kabuğunun altında saklanan doğal içeriklerin zenginliği sonucu sonsuz canlılık elde ediyor., Akdeniz sahillerinde çok zor bulunmasına karşın enerji veren özellikleri, sağlam ve gösterişli CEDRAT'ı çekici kılıyor. 
FİYAT: 173 TL

YENİ CEDRAT HAND CREAM
30ml/1 fl.oz.

Sıcak ve soğuk havalar, günlük rutinler ve çevresel etkilerin acısı ellere yansıyor. L’Occitane; el kreminin formülüne ağaçkavunu özü ekleyerek elleri nemlendirmesi, beslemesi ve koruması için yeniden dizayn ediyor. Yeni Hand Cream ile erkekler daha fazla el kremi kullanıyor.
FİYAT: 30 TL 

CEDRAT SHOWER GEL 
250ml/8.4 fl.oz.
Enerji veren parfümü ile CEDRAT Shower Gel, sabah kendine gelmek isteyenler ve uzun bir günün yorgunluğunu atmak isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor. Korsikalı organik ağaçkavunu özü ile zenginleştirilen ve enerji verici özelliğiyle bilinen bu "ikisi bir arada" formülü; baştan ayağa vücudu arındırarak saçları yumuşatıyor ve parlatıyor. Aynı zamanda cildi canlandırıyor.
FİYAT: 53 TL

YENİ CEDRAT PURIFYING DETANGLING SHAMPOO 
250ml/8.4 fl.oz.
Enerji veren Korsikalı organik ağaçkavunu özü ve biberiye yağının arındırıcı etkisiyle zenginleştirilmiş, saç derisindeki dengeyi sağlıyor ve saç derisini rahatlatıyor. Her saç tipi için uygun olan şampuan, saça yumuşaklığını ve parlaklığını geri kazandırırken saçı hafifletiyor ve daha kolay şekil almasını sağlıyor. Purifying Detangling Shampoo, saça ferah ve maskulen bir koku veriyor.
FİYAT: 58 TL 

ERKEKLER İÇİN CİLT BAKIMI
Traş cildi yıpratır. Erkekler ciltlerinin sakinleşmesi, nemlenmesi, canlanması, sıkılaşması ve yeniden yapılanması için, yenilikçi ve uygun ürünlere ihtiyaç duyuyorlar. Ciltlerinin nefes almaya ihtiyacı var. 

MATLAŞTIRIR & ENERJİ VERİR
YENİ CEDRAT ENERGIZING FACE SPLASH 
150ml/5.0 fl.oz. 
Korsikalı organik ağaçkavunu özü, gliserin ve B5 vitamini ile formüle edilmiş Energizing Face Splash, kolayca bir erkeğin cilt bakımı rutinine adapte oluyor. Günlük kullanım için uygun olan yüz toniği; cilde ton kazandırırken cildi nemlendiriyor ve çevresel zararlardan koruyor. Ciltte oluşan fazla yağı dengeleyerek matlaşma ve gerginlik hissini ortadan kaldıran Energizing Face Splash, traş sonrası rahatsızlığı gideriyor.
FİYAT: 
CEDRAT Energizing Face Splash 50 ml 28 TL
CEDRAT Energizing Face Splash 150 ml 62 TL

CEDRAT GLOBAL FACE GEL
50ml/1.6 fl.oz. 

Ağaçkavunu özü ve mineral kompleksi ile hazırlanan, kolay uygulanabilir yapıdaki günlük nemlendirici; cildi nemlendirirken aynı zamanda cilde enerji veriyor. Cildin üzerinde bir koruyucu kalkan oluşturan Global Face Gel, görünür oranda yorgunluk izlerini yok ediyor. Ciltteki parlaklık ve fazla yağı nötralize eden Global Face Gel ile canlanan ve matlaşan cilt, ferah ve temiz hissediyor.
FİYAT: 105 TL