Beautyform Medical, estetik, güzellik ve kozmetik alanlarında temsilcisi olduğu dünya lideri firmaların FDA ve Medikal CE gibi yüksek standartlarda üretilen teknoloji ürünlerini Türkiye’ye getiriyor. Beautyform Medical, 11. Ege Dermatoloji Günleri’nde Lipocel Body Hifu, Ultracel, Tri-Beam Q-Switch Nd:YAG Lazer, Orion Alexandrite Lazer ürünlerini sektör profesyonellerine ve ziyaretçilere sundu. 

Beautyform Medical’in 11.Ege Dermatoloji Günleri’nde sergilediği cihazlardan Lipocel Body HIFU, bölgesel incelme için ameliyata gerek kalmadan günlük hayatı etkilemeyen ve yaz aylarında da uygulanabilme özelliği ile kısa zamanda etkili bir çözüm arayanlar için doğru tercih oluyor. Ameliyatsız yüz germede Ultracel, 3 teknolojiyi birbirine entegre eden ilk ve tek sistem. Bu teknolojiyi cildin her katmanına yönelik tedaviyi hızlı ve etkili sonuçlar alınmasını sağlanan ultrason terapi (Hifu ameliyatsız yüz germe), İnvaziv RF (Altın iğne tedavisi) ve Non-İnvaziv-RF (Grid Fraksiyonel Rf) ile sunuyor. Sonuçlar ve güvenlik açısından "Q-Switch teknolojisinde Altın Standart" olarak uluslararası arenada yerini pekiştiren TRI-BEAM Premium™ Q-Switch Nd:YAG Lazer, benzersiz ve rakipsiz üstün teknolojik avantajlara sahip. ORION ALEXANDRITE LAZER ise hızlı, güçlü etkili çözümler sunarken yenilikçi özellikleriyle üstün sonuçlar elde ediyor. 

Beautyform Medical Genel Müdürü Erol Gürsoy “Yüksek standartta üretilen ürünlerimizi 11. Ege Dermatoloji Günleri’nde sektör profesyonellerine ve ziyaretçilerine sunduk. Lipocel Body HIFU, Ultracel, TRI-BEAM Premium™ Q-Switch Nd:YAG Lazer, ORION ALEXANDRITE Lazer ürünlerimize ziyaretçilerin ilgisinden dolayı çok mutlu olduk. Beautyform Medical olarak insan sağlığından ödün vermeden temsilcisi olduğumuz firmalarla estetik, güzellik ve kozmetik alanlarında yeni ufuklar açabilmek amacıyla ilerliyoruz.” dedi.