Ekşi Sözlük'te "Discopolice" kullanıcı adlı kişinin anlattığı olay günün konusu oldu. 

Darıca Hospital Park Rezaleti başlıklı yazıda "Discopolice" adlı kullanıcının eşi rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede herhangi bir sorun yaşamadan evine döndü. Fakat aradan geçen birkaç gün sonrasında telefonuna gelen mesaj ile şok oldu.

Hastaneye tedavi olmak için giden kadının telefonuna şöyle bir mesaj gelmiş,
"Merhaba,
Nasılsınız, sizinle muayene için kayıt açtırdığınız sırada karşılaşmıştık belki hatırlarsınız. O gün tesadüfen kayıt bankosundaydım. Umarım gözünüz daha iyi durumdadır. Hastanenin bağlı olduğu grubun şirketlerinden birisinin genel müdürlüğünü yapıyorum. Sizi gördüm ve etkilendim, tanışmak isterim. O gün acil bir toplantı gereği ayrılmam gerekti sizi tekrar hastane içinde göremedim. Sizinle iletişime geçme isteğime daha fazla dur diyemedim ve numaranızı buldurdum. Umarım ki rahatsız etmiyorum. Şayet ediyorsam tekrar mesaj atmayacağımdan emin olabilirsiniz."



Gelen mesaj sonrasında karısının ve kendisinin rahatsız olması nedeniyle hastane yönetimiyle iletişime geçen "Discopolice" rumuzlu adam mesaj atan kişiden şikayetçi olduğunu ve karısının iletişim bilgilerini veren şahsın bulunmasını talep etti.

Hastane ise verdiği cevapla talihsiz karı kocaya ikinci şoku yaşattı ve "Numarayı biz vermedik ve kanıt yok" cevabını verdi. 

İşin peşini bırakmayacağını söyleyen Discopolice, "Bu olanlar sizin de başınıza gelebilir, kıskanç bir eşin başına gelse aile bütünlüğü sarsılıp aile içi şiddet oluşabilir, ya da psikopat bir kocaya denk gelip hastanenizi silahıyla basıp tatsızlık çıkartabilir. Hepsini geçtim eve yalnız gelen eşimin can güvenliğinden nasıl emin olabilirim? Peşinizdeyim bunu bilesiniz." diye yazısını noktaladı.

Kaynak: Ekşi Sözlük