Medikal dondurucu, hastanelerde ve laboratuvarlarda tıbbi ürünlerin sistematik olarak saklanması için kullanılan dolaplar olarak bilinmektedir. Tıbbi ürünlerin bozulmaması için belirli koşullarda saklanmaları çok önemlidir. Her ürünün saklama koşulları birbirinden farklı olabileceğinden dondurucu modelleri de büyük farklılıklar göstermektedir. En hassas medikal ürünleri muhafaza edebilen bu dondurucular, dar boyutları ve kolay hareket kabiliyetleri ile öne plana çıkarlar. Bu da her alanda sorunsuz bir şekilde kullanılmalarını sağlar.

Medikal Dondurucu Modelleri

Medikal dondurucular, kolay taşınabilmeyi ana amaç edinerek tasarlanmıştır. Bu nedenle ince veya uzun modeller her yere rahatlıkla hareket ettirilebilir. Çalışma sıcaklığı, ürünün saklama koşullarına göre belirlendiği için bu açıdan modeller arasında farklılıklar olabilir. Ayrıca medikal dondurucu modelleri arasında 634 litrelik dolapların yanı sıra 175 litrelik dolaplar da bulunmaktadır. Bazı modellerde ise işlemi daha rahat hâle getiren dokunmatik ekran mevcuttur.

Medikal Dondurucu Fiyatları

Farklı donanım ve kalitedeki medikal dondurucu modelleri fiyat değişikliklerine neden olabilir. Satın aldığınız ürünün donanımı ve kapasitesi, dondurucunun fiyatını belirlemektedir. Bu nedenle medikal derin dondurucunun özelliklerini anladıktan sonra net fiyatlara daha rahat ulaşabilirsiniz. Çeşitli modellerdeki bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ve uygun fiyata edinmek için coolermed.com/tr sitesini inceleyebilirsiniz.

Medikal Dondurucu Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aşı ve kan gibi hayati önem taşıyan ürünlerin saklanmasını sağladığı için medikal dondurucu seçimi oldukça önemlidir. Uzun süreli medikal soğutma ekipmanları, ihtiyaçlarınıza göre seçilmelidir. Amacına uygun kullanılan ve düzenli olarak bakımı yapılan bir cihaz, ihtiyacınız olan ürünleri güvende tutar. Peki, ürünleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

  • Soğutma üniteleri, profesyonel kişiler tarafından kurulmalıdır. Kurulum ve ilk kontrollerin ardından soğutucu kullanıma hazırdır.
  • Soğutma grubu seçiminde kapasite çok önemli bir rol oynar. Farklı kapasitelerde dondurucular bulunmaktadır.
  • Tıbbi soğutma cihazları iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Bu nedenle kullanılan ortama göre seçim yapılmalıdır.

Yukarıdaki özellikleri göz önünde bulundurarak kendi ihtiyacınıza uygun medikal dondurucu seçeneklerine göz atabilirsiniz. Aynı zamanda uygun fiyatlı dondurucuları incelemek için Coolermed sitesini ziyaret edebilirsiniz.