Son zamanlarda protez tırnak fiyatları konusuna dair birtakım bilgiler duymuş olabilirsiniz. İlk önce protez tırnağın ne olduğuyla ilgili bilgilere değinmekte fayda vardır. Genelde tırnağı geç uzayanlar ya da tırnaklarına şekil vermekte zorluk yaşayanlar protez tırnak hizmetinden yararlanır. Bu işlemde tırnağınızın üstüne daha uzun tırnaklar yerleştirilir.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

Protez tırnak uygulamasında öncelikle tırnağınıza koruyucu madde sürülür. Böylece hem tırnağınız korunur hem de protez tırnak sorunsuz bir şekilde yapışır. Daha sonra tırnağınızın uç kısmına protez tırnaklar yapıştırılır. Törpüleme işlemi yapıldıktan sonra protez tırnakların uç kısmı haricindeki alanlar özel tırnak jelleri ya da akrilikle parlatılır. Son olarak tırnak yüzeyi törpülenir ve parlatılır.

Protez Tırnak Modelleri Nelerdir?

Likit sıvı ve akrilik pudrayla yapılan akrilik protez tırnak, en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Daha sonra jel protez tırnaklar tercih edilenler arasında yerini korur. Araştırmalarınızda protez tırnak fiyatları haricinde modellere de mutlaka rastlamışsınızdır. İkisi haricinde dipping ve polygel protez tırnaklar da mevcuttur.

Protez Tırnak Fiyatları

Araştırma yapan çoğu kişi genelde protez tırnak fiyatlarının değişken olduğunu fark eder. Bunun sebebi protez tırnak uygulaması yapan firma sayısının giderek artış göstermesidir. Bütçenize uygun protez tırnak yaptırmak araştırdığınız müddetçe mümkündür. Fakat sadece protez tırnak fiyatları hakkında araştırma yaparsanız beklentinizi karşılayan bir hizmet alamayabilirsiniz.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Sektörde kantoplasti adıyla sıkça anılan badem göz estetiği, genelde göz kapağında ve çevresinde sarkma sorunu yaşayan kişiler tarafından istenir. Çünkü bu işlem sayesinde göz çevrenizdeki ve kapağınızdaki sarkmalar giderilmiş olur. Aynı zamanda daha çekik gözlere sahip olmak istiyorsanız da badem göz estetiği hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Son zamanlarda badem göz estetiği işleminin kimlere yapılabileceği konusu merak edilmeye başlanmıştır. Aslına bakılırsa kadınlar ve erkekler bu estetik operasyona son derece ilgi duyuyor. Fakat badem göz estetiği yaptırmadan önce bilmeniz gereken bilgiler vardır. Mesela işlem her ne kadar kalıcı görünse de yaşınız ilerledikçe göz çevrenizdeki estetik işlemler ister istemez etkisini kaybedecektir.

Badem Göz Estetiği Faydaları

Estetik kaygılardan dolayı tercih edilen badem göz estetiği, genel olarak çekik gözlere sahip olmak isteyen bireyler tarafından ilgi görür. Aslına bakılırsa beklentinizi karşılayacak bir hizmet almanız tamamen seçtiğiniz estetik uzmanıyla alakalı bir durumdur. Eğer araştırma yaparsanız başarılı kantoplasti uzmanları bulabilirsiniz.

Hydrafacial Nasıl Yapılır?

İlk olarak cildinize uygun selüsyon cihazının kullanılması çok önemlidir. Cildiniz yumuşatıldıktan ve temizlendikten sonra vakum işleminin uygulanacağı cihaz cildinize uygun olmazsa beklenmedik sorunlar yaşarsınız. Bu sebeple Hydrafacial fiyatları haricinde işlemi uygulatacağınız kişilere de oldukça fazla önem vermelisiniz. Kullanılan cihaz radyofrekans özellik barındırır. Böylece işlem sonrası cildiniz daha sağlıklı ve temiz bir görünüm kazanır.

Hydrafacial Yöntemleri Nelerdir?

Hydrafacial acı hissettirmeyen basit bir işlemdir. Öncelikle derin temizleme sayesinde cildiniz yumuşatılır. Eğer hydrafacial fiyatları haricinde işlemle ilgili araştırma yaptıysanız aşamalar hakkında az çok bilgi edinmişsinizdir. Daha sonra asit peeling uygulaması yapılır. Cildinize serum işlemi gerçekleştirildikten sonra nemlendirme aşamasına geçilir. En son LED ışık uygulamasıyla Hydrafacial işlemi tamamlanır.

Hydrafacial Fiyatları

Siz de Hydrafacial yaptırmak istiyor ama fiyatları konusunda karar veremiyor olabilirsiniz. Günümüzde Hydrafacial fiyatları son derece değişken olduğu için kararsız kalmanız oldukça normaldir. Fiyatların bu kadar değişken olmasının sebebi estetik sektöründe Hydrafacial uygulaması yapan uzman sayısının giderek artış göstermesidir.