Doğadan geleni en saf haliyle tüketiciyle buluşturan Tabia, Buğday Ruşeymi, Çörekotu Yağı ve Kişniş Yağı ile Ramazan döneminde de yorgunluk ve bitkinlik hissinin önüne geçmeye yardımcı olurken, gaz ve hazımsızlık sorunu yaşayanlara doğal destek sunuyor.

Bu yıl da yılın en uzun günlerinin olduğu Haziran ayına denk gelen Ramazan döneminde yaklaşık 17 saat oruç tutulacak. Uzun oruç süreleri ve beslenme düzenindeki değişiklikleri en aza indirmek için dengeli beslenmenin yanında alınacak gıda takviyeleri de özellikle bağışıklık sistemini koruma da oldukça önemli bir yer tutuyor. 

Tabia Ramazan ayında da doğanın gücünü en doğal haliyle sunuyor

İnsan vücudunun üretemediği ve dışarıdan alınması gereken besin takviyelerini en saf haliyle tüketiciyle buluşturan Tabia, ramazan ayında da oruç tutanlara doğal destek sağlıyor. Tabia, Çörek Otu yağı ile düşen vücut direncini artırmaya yardımcı olurken, Buğday Ruşeym yağı ile yetersiz beslenmeden kaynaklanan yorgunluk ve bitkinlik hissinin önüne geçmeye destek oluyor. Tabi, iftar sonrası yaşanan gaz ve hazımsızlık sorununa da Kişniş Yağı kapsülüyle çözüm buluyor.
Bitki ve meyve çekirdeklerinden üretilen doğal besin takviyelerini Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyonu Yöntemi (SC-CO2) ile kapsül ve yağ formunda sunan Tabia, Ramazan ayında oruç tutanlara doğanın gücünü sunuyor.