Saç Ekimi kişinin tercih etmiş olduğu tedavi yöntemlerine göre farklılık gösterir. Saç dökülmesi kişilerde estetik açıdan son derece olumsuzluk yaşanırken aynı zamanda kişinin özgüvenine de son derece zarar verir.

 Kişi zaman içinde kendini beğenmeyerek kendine olan benlik saygısını yitirir. Aynı zamanda sosyal hayatından da uzaklaşarak kişi kellik problemi yüzünden kendini yalnızlaştırır. Bu nedenden dolayı ihtiyaç duyulan saç ekimi tedavisi ise bütün bunlara son verilmiş olur.

Saç Ekimi Nedir

Saç dökülmesi kişide kalitesiz şampuan kullanımı saç bakim ürünü tercih etmesi genler stres dengesiz beslenme vitamin eksiklikleri gibi nedenler sebep olmaktadır. Bu nedenlerden dolayı dökülme gösteren kişilerin kafalarında oluşan boşlukları doldurmak için saç ekimi tedavisine ihtiyaç duyulur. Gelişen imkânlar ve teknoloji doğrultusunda kendini yenileyen saç ekimi ise son derece makul seviyelerde belirlenir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır

Saç elimin tedavisi olacak kişiler öncelikle gerekli test ve tabilere tutularak kişide bu tedaviye engel herhangi bir olumsuzluk var mı diye bakılır kişi tedaviye uygun ise öncelikle kişinin dökülmemiş saçlarından analiz işlemi alınır. Kişide bulunan saç kökleri teker teker ve dikkatli bir şekilde toplanır ve daha sonra birbirinden ayrıştırılır. Kişinin kafasına saç köklerini ekmek için kanallar açılır ve toplanan saç kökleri dikkatli bir şekilde açılan kanallara yerleştirilir.

Saç ekimi Kimlere Uygundur

Saç ekimi tedavisi olmak isteye kişiler öncelikle belirli kontrollerden geçer ve tedaviye engel herhangi bir sorunu var mı diye bakılır. Kişi tedaviye uygun ise işlemlere başlanır. Bununla birlikte saç ekimi fiyatları ise kişinin tedavi zorluğuna ve seans sayımına göre farklılık gösterir.

Safir Saç ekimi Temel Aşamaları

Kişilere uygulanan tedavi yöntemlerinden biri olan safir saç ekimi işleminde öncelikle çapı sekiz milimetre olan uçlar ile kişinin kafasında bulunan saç kökleri toplanır. Ardından safir yardımı ile mikro kanalların açılımı yapılır. Toplanan saç kökleri kanallara yerleşimi yapılır.

 Safir Saç Ekimi Öncesi

Kişiler safir saç ekimi öncesi birtakım hususlara dikkat etmesi gerekir. Bunlardan başlıca olanları kişinin tüketmiş olduğu sigara ve alkoldür. Kişiler bu tedavi öncesi alkol ve sigara tüketimini bitirmeli veya en aza indirmelidir. Bunun nedeni ise sigaranın vücutta bulunan oksijeni en az miktara indirmesidir. Bununla birlikte kafein içeren gıdalardan da uzak durarak tedaviye gitmeden önce saçlarını yıkamış ve geniş yakalı kıyafetler ile gelinmesi tavsiye edilir.

Safir Saç Ekimi Sonrası

Safir saç ekimi sonrası kişiler taşıt kullanmamaya özen göstermelidir. Bununla birlikte kişinin saç dipleri safir saç ekimi tedavisinden sonra kabuklanma gösterebilir. Bu nedenden dolayı kisi günde bir defa banyo yaparak yedi ile on gün arasında bu sorundan kurtarabilir.

Dhi Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır

Uygulanan tedavi yöntemlerinden biri olan dhi saç ekimi işlemi ile kişiler hayal ettikleri saçlara kavuşabilirler. Dhi saç ekimi tedavisinde kişiye lokal anestezi uygulanır ve choi isimli kalem ile kişide bulunan saç kökleri toplanır. Daha sonra saç kökleri kalemin ucuna girdirilir ve kalem arkasında bulunan aparata basarak kişinin derisine saç kökü yerleşimi yapılır.

Dhi Saç Ekimi Kimlere Uygulanır

Uygulanan Dhi saç ekimi tedavisine saçları dökülen çocuk ve yaşlı hariç kimse giremeyip diğer kişilerden herhangi bir sorunu olmayan kişi tercih edilir.

Dhi Saç ekimi Fiyatları

Dhi saç ekimi tedavisi olacak kişiler detaylı ve kapsamlı bir araştırma yaparak istenilen özellikte doktor adayları bulmalıdır. Daha sonra ise bu doktorlar arasından en uygun Dhi saç ekimi tedavi garantisi sunan tercih edilir.