Penis protezi, erkeklerde en sık görülen cinsel sorun türü olan erektil disfonksiyon(iktidarsızlık) için kalıcı ve kesin sonuçları olan bir tedavidir. Cinsel yeterlilik ile ilgili sorunları olan erkekler çoğu zaman diğer inssanlarla bu konuyu konuşmaktan çekinirler. Çünkü toplumumuzda iktidarsızlık bir utanç kaynağı olarak kabul görmektedir. Halbu ki iktidarsızlıkta diğer sağlık sorunları gibi ele alınmalı ve gelişen tıbbi teknolojilerin sunduğu çözümlerden yararlanılmalıdır. Bu amaçla üretilen protez sertleşme sorunu tedavisi, iktidarsızlığı ortadan kaldırarak erektil fonksiyonları kusursuz hale getirmektedir.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı
Penis protezi, erkeklerde en sık görülen cinsel sorun türü olan erektil disfonksiyon(iktidarsızlık) için kalıcı ve kesin sonuçları olan bir tedavidir. Cinsel yeterlilik ile ilgili sorunları olan erkekler çoğu zaman diğer inssanlarla bu konuyu konuşmaktan çekinirler. Çünkü toplumumuzda iktidarsızlık bir utanç kaynağı olarak kabul görmektedir. Halbu ki iktidarsızlıkta diğer sağlık sorunları gibi ele alınmalı ve gelişen tıbbi teknolojilerin sunduğu çözümlerden yararlanılmalıdır. Bu amaçla üretilen protez sertleşme sorunu tedavisi, iktidarsızlığı ortadan kaldırarak erektil fonksiyonları kusursuz hale getirmektedir.

İlaç Bağımlılığından Bıkanlara Penis Protezi Çözümü

Erektil takviyelerin ve geleneksel yöntemlerin penis ereksiyonunu etkileyebileceği keşfedildiğinden beri, birçok insan iktidarsızlığın tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu anlamaya başladı. Bu tedavi yöntemini ilk duyduklarında pek çok kişi şaşkınlık yaşamaktadır. Etkileri bakımından gerçekten şaşkınlık verici bu tedavi yöntemi, iktidarsız erkeklere yeniden umut ışığı olmaktadır.

Penis Protezi Nedir?

Üç ana tip penil implant (mutluluk çubuğu) vardır: esnek çubuklar ve şişirilebilir (iki veya üç parçalı esnek balonlar) protezler. Becerilerinize, sağlığınıza ve önceki ameliyatlarınıza bağlı olarak doktorunuz doğru penil protezi seçmenize yardımcı olacaktır. Kullanıcılar genellikle her bir protez türünden memnuniyetin çok yüksek olduğunu bildirmektedir. Kısa bir cerrahi işlemle implant, penis dokusu içerisine yerleştirilir.

Penis Protezi Ameliyatı Güvenli midir?

Erkekler için en çok merak edilen konulardan biri penil protez operasyonudur. Herhangi bir implantasyonda olduğu gibi, bu ameliyatın ana görevi enfeksiyonu önlemektir, ancak enfeksiyon oranı ihmal edilebilir düzeydedir. Penis protezi operasyonu sırasında enfeksiyon son derece nadirdir ve bunun nedeni ameliyatın güvenilir bir tıbbi tesisten ziyade az gelişmiş ülkelerde, ucuz kliniklerde yapılmasıdır. Yetkin sağlık kuruluşlarında steril ortamlarda ve antibiyotik tedavileri eşliğinde düzenlenen operasyonlar ile enfeksiyon riski tamamen ortadan kaldırılır.

Penis Protezi Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Protez taşıyan kişilerin yorumları, yeni yöntemlerin ve modern tıbbi cihazların son zamanlarda ortaya çıkması ile  birçok erkek için bu endişe verici durumun gerçekten de yersiz olduğunu göstermektedir. Mutluluk çubuğu operasyonu için genel veya bölgesel anestezi kullanılır ve herhangi bir ağrı hissedilmez. 

Ameliyat sırasında anesteziden sonra doktor penisin hemen üstünde veya penis ile testisler arasında küçük bir kesi yapacaktır. Kesitte erektil kan odaları görünür ve cerrah penis protezi için doğru uzunluğu belirlemek amacıyla bunları ölçer. Eşleşen protez çubuklar yerleştirilir ve dikişlerle kapatılır. Ameliyat sonrası hafif ağrı kesiciler yeterli olmaktadır. Böylece en etkili sertleşme sorunu tedavisi, dikiş yerlerinin kaynaması ile 6 hafta içerisinde kullanıma hazır hale gelir. Daha fazla bilgi için https://www.andromed.com.tr/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penis-protezi sitesini ziyaret ediniz.