Çağla Düvenci Sönmez isimli kadın kendisini sosyal medyada psikolog olarak tanıtan ve annelere danışmanlık yapan bir psikolog olarak tanıtmıştı.

Ortaya atılan bir iddia ile Sönmez, sosyal medyada bir anda en çok konuşulan isimler arasına girdi. Hem Twitter'da hem de Ekşi Sözlük'te kendisinin psikolog olmadığı ve insanları kandırdığı yönünde iddilar ortaya çıktı. 

Peki Çağla Düvenci Sönmez Kimdir?
Kendi internet sitesinde Çağla şunları yazmış, 1987 doğumlu, Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun, üniversiteden sonra kendini çocuk gelişimi ve psikoloji alanında geliştirmiş, anne olunca da bilgilerini pekiştirmiş bir kişi. Kurduğu blogda annelik ve bebeklerle ilgili yazılar yazan Sönmez, daha sonra büyük markalar ve uzman doktorlarla birlikte çalışmaya başlamış.

Vermiş olduğu danışmanlık hizmeti ile o kadar ünlenmiş ki televizyon programlarına bile katılmış sahte psikolog,



Herşey tam da Sönmez'in istediği gibi giderken bir instagram kullanıcısı Sönmez'in psikolog olmadığını iddia etti ve ortaya şu konuşmalar çıktı,



Bu konuşmanın ve iddiaların sosyal medyada yayılmasından sonra Sönmez, instagram hesabının hakkında yazan kısımın "Psikolog" ibaresini kaldırdı,



Sönmez, psikoloji değil sosyoloji mezunuymuş,