Nazlı Certel ile başarı hikayesini, kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını, sağlık sektörü dışında hangi alanlarda faaliyet gösterdiğini ve bunlarla birlikte çalışan bir anne olarak aile hayatını nasıl idare ettiğini konuştuk. 
 
Hayatında büyük bir öneme sahip olan sağlık sektörüne çekirdekten giren ve eğitim hayatı sonrasında çeşitli hastanelerde sağlık emekçisi olarak çalışan Certel, kariyerine kalp cerrahisi ameliyatlarında kalp, akciğer makinesini kullanan özel bir meslek olan “Perfüzyonist” olarak devam etmiş ve binlerce açık kalp ameliyatında bulunmuştur. Ardından eşi Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Furkan Certel ile birlikte kurdukları estetik cerrahi kliniğinde “Klinik Koordinatörü” olarak görev almıştır.

            Estetik Cerrahi kliniğinde ağırlıklı olarak Uluslararası Sağlık Turizmi hizmeti verdiklerini ifade eden Nazlı Certel, başarılarının sırrını eşi ve ekibi ile birlikte yakaladıkları üstün uyum sonucu gelen yüksek hasta memnuniyetine bağlıyor. İki çocuk sahibi olan Certel, her daim büyümeyi düşünen ve bu düşünce doğrultusunda danışanlarına hep en iyiyi sunmaya çalışan yapısıyla da öne çıkıyor. Kadın istihdamına verdiği önemle dikkat çeken Certel; “Hastalarımızın çok büyük ağırlığı kadın olduğu gibi, çalışanlarımızın da çoğu kadınlar. Şirketimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biz kadınların iyi iş yaptığına inanıyoruz ve bütün işimiz kadınlar” diyerek ayakları üzerinde duran kadınlara verdiği desteğin altını çiziyor. 

Büyük hedefleri olan güçlü ve azimli bir iş insanı olan Nazlı Certel, Bu yılın başlarında kendisine ait cilt bakımı ve kozmetik markası olan Love N Lily’yi kurdu. Hedeflerinden bahsederken estetik cerrahi, sağlık turizmi, kozmetik sektörünün yanı sıra tekstil ve gıda sektörlerinde de girişimler ve yatırımlar yapmak istediğini belirten Certel, “Hedefim tüm bu sektörlerde üstün hizmet vererek özellikle kadın istihdamını arttırmak ve ülkemize katma değer sağlamaktır” diyerek başarılarına yükselen bir ivme ile devam edeceğinin sinyalini vermektedir.
 
 
Op. Dr. Furkan Certel Kimdir? 
1985 Manisa doğumlu olan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Furkan Certel, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun. Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra TUS sınavı sonucunda Marmara Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünü kazandı. Buradaki eğitimini 2014 yılında tamamlayarak Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmaya hak kazandı. 

Op. Dr. Furkan Certel Devlet Hizmet yükümlüsü olarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2014-2015 yılları arası hizmet verdi. Mecburi hizmet süresini ağırlıklı olarak burun estetiği, vücut estetiği, el cerrahisi, maksillofasiyal cerrahi, kanser cerrahisi gibi alanlarda yüzlerce başarılı ameliyat yaparak tamamladı. Bu yıllarda girmiş olduğu sınavlar neticesinde “Avrupa Plastik Cerrahi Birliği Uzmanı” ünvanını taşıma hakkı kazandı. 2016 yılında İstanbul’a dönerek Özel Medicana Sağlık Grubunda çalışmaya başladı. 2017 yılı itibariyle Ataşehir’de kendi muayenehanesinde hastalarımı görüyor. Evli ve iki çocuk babasıyı olan Certel, iyi derecede İngilizce biliyor.
 
Nazlı Certel Kimdir? 
1987 Erzincan Kemah doğumlu olan Nazlı Certel, Erzincan Anadolu sağlık meslek lisesinden sonra 17 yaşında bir süre devlet memuru statüsünde Anadolu’da bir köyde sağlık çalışanı olarak çalıştı. Ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar bölümüne gitti. Gece Tıbbi Laboratuvar bölümü okurken gündüz yüz yataklı bir huzur evi yöneticiliği yaptı. 

Lisans eğitimi bittikten sonra çalışma koşulları sebebiyle İstanbul’a geldi. Birkaç hastanenin kuruluşunda bulundu, ardından Acıbadem Maslak Hastanesi’nde için göreve. Perfüzyonistlik eğitimi aldı ve yaklaşık 6 yıla yakın Acıbadem’de çalıştıktan sonra evlilik dolayısıyla görevinden ayrıldı ve güzellik merkezi açtı, eş durumundan güzellik merkezini devredip Konya’da 2 yıl perfüzyonistlik yaptıktan sonra İstanbul’a geri döndü. Tekrar Acıbadem hastanesinde kendi işini yapmaya devam ederken eşi Op. Dr. Furkan Certel ile birlikte çalışmaya karar verdi. İstanbul Ataşehir’de eşi ile birlikte kurduğu klinikte yöneticilik yapmaktadır. Evli iki çocuk annesi olan Certel geçtiğimiz yıllarda kendi kurduğu Sağlık ve Güzellik markasını büyütmeye çalışıyor.