Plaj keyfine geri sayımın başladığı bu dönemde I-lipoXcell’in üstün teknolojisi ile sezona kusursuz bir başlangıç yapın. Özellikle bölgesel incelme ve selülit tedavisi konularında dünyada bir fenomen haline gelen son teknoloji vücut inceltici I-LipoXcell, sağlıklı yaşam merkezi Espace Privé Chenot D-Life’da yaza fit girmek isteyen misafirleri bekliyor. Ulus’da Kardiyolog Dr. Demet Erciyes koordinatörlüğünde hizmet vermekte olan Espace Privé Chenot D-Life’daki I-LipoXcell uygulaması ile günde sadece birkaç saatinizi ayırarak yaza hayalinizdeki vücutla girmek mümkün.

Dünya starlarının da tercihi olan I-LipoXcell, dört teknolojiyi tek sistemde buluşturan mekanizmasıyla sıkılaşmaktan selülitleri azaltmaya kadar pek çok önemli fonksiyona sahip. Bölgesel incelme ve selülit iyileştirme konularında FDA onayına sahip bu teknoloji sayesinde 8 seanslık kür uygulamalarında vücutta 2 ila 5 cm arası incelme gözlemleniyor.

I-LipoXcell, 20 dakika lazer uygulaması ve lenflerin uyarılması, 10-15 dakika vakum masajı, 15 dakika da radyo frekans işlemleri olmak üzere toplam 45-50 dakika süren seanslarla, bir yandan vücudu şekillendirirken diğer yandan da vücuttaki yağ oranını ve selülitleri azaltıyor.

Sonuçların ilk seanstan itibaren gözlemlendiği I-LipoXcell ile 8 seans tedavinin ardından, vücudun çarpıcı derece şekillenmesi, uygulama yapılan bölgede iki bedene kadar incelme, yağ ve selülitin azalması ile cildin pürüzsüzleşmesi gibi etkin sonuçlara ulaşılıyor.

Espace Privé Chenot D-Life, yaza geri sayımın başladığı bu günlerde, yeni sezona formda bir başlangıç yapmak isteyen herkesi Khloe Kardashian, Jessica Alba gibi Hollywood yıldızlarının da tercihi olan I-LipoXcell’i deneyimlemeye davet ediyor.