Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 8 askerin şehit düşmesinin ardından taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı taziye mesajında, "Hiçbir çatışma, hiçbir pusu, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır. Cesur ve fedakâr güvenlik güçlerimizin arkasında bu millet durduğu müddetçe, Türkiye tüm kanlı örgütlerden, kirli ittifaklardan bir bir kurtulacaktır. Ülkemizin huzuruna kasteden terörle mücadele konusunda milletimizin, devletin tüm birimlerinin yanında olduğunu biliyoruz" dedi.

Hakkari’de şehit düşen askerlerimize ilişkin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

"Hakkari Çukurca’da bu sabah şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristlerle çıkan çatışmada yaralanmış olan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum.

Güvenlik güçlerimizin, askeriyle, polisiyle, köy korucusuyla, tüm birimleriyle teröre karşı son derece koordineli ve uyumlu biçimde verdiği mücadele, kararlılıkla devam edecektir.

Hiçbir çatışma, hiçbir pusu, Türkiye’nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır.

Cesur ve fedakâr güvenlik güçlerimizin arkasında bu millet durduğu müddetçe, Türkiye tüm kanlı örgütlerden, kirli ittifaklardan bir bir kurtulacaktır.

Ülkemizin huzuruna kasteden terörle mücadele konusunda milletimizin, devletin tüm birimlerinin yanında olduğunu biliyoruz.

Bu noktada, başta bölgedeki kardeşlerimiz olmak üzere sabrı, duası, feraseti, basireti ve desteği nedeniyle aziz milletimize minnettarız.

Bu düşüncelerle Çukurca’da şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."