DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın Kültürpark'ta düzenlediği bayramlaşma programına katılım yoğundu.BURSA (İGFA) - DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Kültürpark’ta organize edilen bayramlaşma programına İl Başkanı Serkan Özgöz, il yöneticileri, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri, basın mensuplarıve vatandaşlar katılım sağladı.

İl Başkanı Serkan Özgöz, bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine değindi. DEVA Partisi, İl ve İlçe teşkilatı yönetimlerine, İlçe Başkanlarına, mahalle temsilcilerine gayretleri ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Özgöz, herkes için bereket dilediği pandemi sonrası çok zor koşullarda geçen bereket dolu bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktıklarını belirterek, "Yaklaşık iki yıl önce pandemi vakası ilk açıklandığında DEVA Partisi’ninde kuruluş lansmanı yapıldı ve geçtiğimiz Mart ayında da partimizin 2. Yaşını kutladık. Zorlu pandemi koşullarında dahi olsa 700’ü geçen ilçede ve 81 ilde teşkilatlandık. Türkiye’nin en hızlı teşkilatlanan siyasi partiyiz. Bugün sizlerle Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın sizlerle bayramlaşma dileklerini paylaşmaktan gurur duyuyorum" dedi.

DEVA Partisi'nin bilinen bir siyasi parti olmadığını öne süren Özgöz, "Hepimizin bu yüzden sorumluluğu çok. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma buluşmasında da ifade ettiği gibi; Türkiye seçim sathına girmiştir. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Planlı çalışmak zorundayız, önümüzdeki 30 gün ne yapacağımızı bilmeliyiz. Bu zorunluluk bizim çocuklarımıza olan borcumuza ait. Yeterince emek sarf etmezsek çocuklarımızın yüzüne bakacak durumumuz olmaz. Bizler Türkiye’de umudun adıyız. Biz yoksak vatandaşın derdiyle dertlenen kimse yok. Biz çalışırsak, teşkilatımızı büyütürsek, her gün daha gayretle vatandaş ile temas edersek hikayemizin daha da güzelleştiğini göreceğiz" diye konuştu.

Programda tüm İlçe Başkanları söz alarak, teşkilat mensuplarının ve vatandaşların bayramını kutladıktan sonra İl Başkanı Serkan Özgöz tarafından yeni üyelere rozetleri takdim edildi.