MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Konuşmasında şehit cenazesinde CHP liderine mermi atılmasını  "Fitneye çanak tutmak PKK'ya hizmet' olarak niteleyen Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle: 

CHP Genel Başkanı şehit cenazelerinde protesto edilmektedir. Sabıka kayıtları bulunmasının yanı sıra, sosyal medyada hastalıklı fotoğraflarının yayılmasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na boş mermi kovanı atılmış, çelengi parçalanmıştır. Bu densizliği geçiştirmek mümkün değildir. AKP, bu taşkınlıklara prim vermiştir. Türkiye'de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız. Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK'ya hizmettir. 

ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR...

Türkiye'nin tasarruf açığı alarm zilleri çalmaktadır. Son 14 yılda cari açıkta 470 milyar dolarlık açık verilmiştir. Bu esef ve endişe verici tablodur. Yabancılar çalışıp kazanmıştır, AKP borçlanıp hazıra konmuştur. Dış borçta patlama yaşanmıştır. Kişibaşına düşen gelir 9 bin 247 dolarda sabitlenmiştir. Cüzdanlardaki paranın tutarı devamlı eksilmiş, devamlı erimiştir. 

Hırsızlar yükselirken millet inmiştir. Bu manzara adaletsizlik değil midir? Sosyal ve ekonomik zulüm facia olarak sayılmayacak mıdır? Para baronları her değer ve mirasımıza akbaba gibi üşüşmüştür. Türkiye'nin sattığı tesislerden elde ettiği paralarla yabancı sermayeler nerelerdedir? Bu paralar hangi vurguncuların hesabındadır? IMF'e borcu sıfırlamakla övünen hükümet, diğer bankalardan alınan borçları nereye saklayacaklardır? 5 kişiden 1'i işsizdir. Üretim kösteklenirken, borca dayalı tüketim güçlenmektedir. Türkiye ekonomisi ilk 3 ayda 4,8 büyümüştür. AKP'li bakanlar sıra sıra büyümeyi övmüşlerdir. Kantarın topuzunu kaçırmışlardır. Türkiye, AB'nin en hızlı büyüyen ülkesi olmuştur. Türkiye ekonomisi büyüdüyse, refah ekmek ve güven nasıl küçülmektedir? Sokağa bakıyoruz büyüyen ekonomi göremiyoruz. Yoksulluktan bitap düşen kardeşlerimize büyümeyi hatırlatıyoruz dalga mı geçiyorsunuz cevabını alıyoruz.